Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A melegeket miért ítélik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeket miért ítélik el jobban, mint a leszbikusokat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 06:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
82%

Na hello.

Vegyük már kicsit "nagyító" alá ezt a "b..zi" témát.

Természetellenes... Miért a természetben is előfordul.

Nem normális...Sajnos vagy nem sajnos, nekem az.

Undorító...Csak annyira mint nekem a csajok, akikkel semmi bajom, de egy újjal sem tudnék hozzáérni egyikhez sem.

Elítélendő...Nekem a heteroszexualitás legalább annyira "idegen", mint nektek a miénk, mégsem verek be egy mellettem csókolózó hetero párnak sem.Ahol a többség, ott az igazság vagy egyáltalán, milyen alapon ítél el bárki is.

Mindegy, intelligens ember felfogja, hogy ami neki örömet okoz, az másnak nem feltétlenül, és ez fordítva is igaz.

A többiek köcsögözzenek, b..zizzanak,nem érdekel. Mellesleg a b..i szó a meleg szubkultúrákban eredetileg dícsérő hangvételű, pozitív jelző, szóval dícsérjetek nyugodtan. Lehet, ha hetero lennék én is utálnám a b..ikat, csak úgy zsigerből, de egy biztos, minden hetero, ha meleg lenne, küzdene azért hogy elfogadják, és megpróbálna boldogan élni (párkapcsolat), csak nálunk ez sem olyan könnyü, pont az intolerancia misatt. Lehet "OSZTANI".

Bill

2009. febr. 13. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
valóban azért fogadják el jobban, mert két női test azért sokkal több mindenki számára izgató, mint 2 férfié...
2009. aug. 11. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azért,mert a férfiaknak férfiasnak kell lenni,családfenntartóknak,meg minden..:S

Én a leszbikusokat egyáltalán nem ítélem el,a b_zikat azért már jobban..mert egy pasitól elvárom,hogy legyen talpig férfi..:)

2010. jún. 23. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincs ezzel egyiket sem ítélem le, amíg azt nem mondják, hogy ez a normális, mert nem.
2011. jan. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!