Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A melegeket miért ítélik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeket miért ítélik el jobban, mint a leszbikusokat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 06:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Én nem ítélem el egyiket sem (az más dolog, hogy nem osztom a nézetüket, de ha nekik jó, csinálják), de attól rosszul tudok lenni, amikor "vásári majmok" -ként viselkednek. Miért kell felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy "mi melegek és leszbikusok vagyunk!"? Amikor direkt kirívóan viselkednek, mert nem bírják elviselni, ha valaki nem őket nézi!

Én végig tudok menni az utcán a párommal kézenfogva, esetleg kis puszikat adunk egymásnak, de nem nyalom-falom a tér kellős közepén, hogy mindenki minket lessen! Ha annyira nem bírok magammal max. behúzom egy kapualjba! :)

2008. nov. 28. 08:41
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem egyátalán nem ítélik el "jobban" a melegeket,mint a leszbikusokat.Talán azért ez az általános meglátás,mert a férfiak(mármint a heterók)hangzatosabban és hevesebben "tiltakoznak" a melegek ellen,mint a nők a leszbikusok ellen.De tapasztalatból tudom,hogy a heteró nők is tudják úgy ocsárolni a homoszex csajokat,hogy még a falak is belpirulnak!

Nekem amúgy nincs bajom se a melegekkel se a leszbikusokkal,mégha nem is osztom 100%-ig a nézeteiket.

2008. nov. 28. 09:30
 3/14 yuda ***** válasza:
85%
Azért,mert elítélni legtöbbször hetero férfiak szokták és azok,mivel lánypártiak-nincs ellenükre a leszbi.
2008. nov. 28. 09:38
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem, hogy az első válaszoló miért lett lepontozva-abszolút igaza van. Nekem semmi bajom velük, van is meleg ismerősöm, csak nem kell ez a provokálás (pl ez a meleg felvonulás is, komolyan, ugyan mi értelme volt? feleslegesen hergelték az embereket..már rég el vannak fogadva.Ezt egyébként az egyik meleg ismerősom mondta,érdekes..)Lehetőleg ne smároljanak előttem, ne markoljanak egymás seggébe, és akkor nincs semmi probléma. Hogy otthon ki mit csinál a 4 fal között, az meg nem rám tartozik. Mindenki nézzen magába, mielőtt válaszolna a következő kérdésemre: a társadalom hasznára, vagy terhére válnak a vivakristóf szerű kis feminista médiapiszkok? Lehet lepontozni észnélkül.
2008. nov. 28. 10:55
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a legtöbb lányt nem zavarja, ha valaki leszbikus, viszont amennyire tudom a melegeket ki nem állhatják, a fiuk pedig ugyanúgy nem kedvelik őket(nagy átlag) viszont a leszbiket ők is kedvelik.
2008. nov. 28. 10:56
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj ebben az egészben, hogy itt igencsak túl van lihegve egy bizonyos kérdéskör, és emellett nem kap elég figyelmet a valóság.

Egy-egy "pride" nem azért jött létre, hogy a melegek megmutathassák magukat, hanem pontosan az a célja, hogy méltósággal kiálljanak saját jogaikért. Azonban ez itthon már nem "működik", itt ebből egy parádé van, aminek az értelme az, hogy elrettentse a még szimpatizáns közönséget is. A balhé szaga mindig nagyobb hír, mint a tisztességes viselkedés. Ezért kell "balhét csinálni".

Sajnos biztos forrásból (dolgoztam ilyen területen) tudom, hogy a társadalomban az ún. vezető meleg értelmiségi réteg tipikusan és tudatosan gerjeszt problémát, csinál műbalhékat. És meg is mondom miért:

Hangzik el mindenki szájából az esélyegyenlőség, hangzik el mindenki szájából a tolerancia és minden szép és hangzatos szó. Azonban ha egy olyan világban élnénk, ahol nincs szükség a "meleg kisebbséget védő szervezetek" működésére, akkor bizony sok ember "éhezne". Nem lennének lehívhatóak az uniós források, nem lehetne pályázni "érdekérvényesítésre", nem kapnának támogatást neves, nagy cégektől. Persze sokszor minimális elszámolási kötelezettséggel. És bizony ezek a pénzek sokszor nem is oda kerülnek, ahova szánják. (Nem akarok összegeket írni, de soknullás számok ezek.)

Nyitva van egy olyan csap, melyet fájó lenne bezárni. Ezért KELL, hogy utálják a melegeket. Ezért KELL, hogy megdobálják őket. Hogy aztán lehessen menni "sírni" azért milyen elnyomásban él a magyar meleg társadalom.

Nem több ez, mint egy nagyon szép színjáték, mely valakinek erős érdekében áll.

A meleg társadalom pedig köszöni, jól van. Teljesen rendes, nyugodt és tisztességes életet él. Az meg, hogy ki képviseli őket egy pride alkalmával, kit érdekel... (Magyarország vezető embere jelenleg Gyurcsány Ferenc. Ez még nem azt jelenti, hogy mindenki az ő nézeteit vallja és mindenki őt követi.)

Ez kell a sajtónak, ez kell az uniós támogatásokhoz, ez kell a pályázati lehetőségekhez és ez kell a "kisebbségi mivolt" nagy mértékű kommunikációjához.

Akik fennhangon utálják a melegeket azok nem a melegeket utálják. Hanem azt az eszmét, azt a nézetet, amit az a párszáz, az igazi pride értékét, hangulatát csúfoló "melegnek mondott ember" mutat az utcán. De lehet, hogy a szomszéd "Józsival" meg tök jóba vannak. És nem köpik szembe, pedig a haveri körben "irtanák a b*zikat". És lehet, hogy Józsi bizony Pistivel bújik az ágyába...

A homoszexualitás akkor látszik, ha deviáns viselkedéssel társul. Amúgy nem. Még ha önmagában a homoszexualitás is deviancia.

Egy előttem válaszolóhoz:

Írtad, hogy a pároddal az utcán kézen fogva, puszilkodva, de nem egymást nyalva-falva mehetsz az utcán. Ezt egy meleg is megteheti tőlünk legalább háromszáz kilométerre, mondjuk Bécsben vagy Prágában. Ezer ilyet láttam már. Egy szót nem szólt rá senki. Azonban ha két férfi itthon kézen fogva végigvonul az utcán, akkor ő már a fent említett "tipikusan b*zi" réteghez soroltatik. Pedig lehet, hogy csak jól esett volna neki megfogni a párja kezét. A homoszexualitás annyira tartozik a négy fal közé, mint a személyes intimitás. Tehát ha egy hetero pár mehet kéz a kézben, akkor ez nem privilégium a heteroszexualitásban, hanem egy emberi igény. Ezt hazánkban - a mesterségesen szított indulatok miatt - nem valósíthatják meg.

2008. nov. 28. 11:05
 7/14 anonim válasza:
67%

Lányok körében sokkal elfogadottabb a leszbikusság, mivel a nők körében sokkal többször fordul elő az azonos nemhez való vonzódás, még ha nem is mondják meg. Gondoljatok csak a tinikorra, ahol bizony majdnem mindenkivel előfordult, hogy a lány osztálytársával csak úgy poénból kipróbálták egymást, én is smároltam lánnyal nő létemre, de ez már elmúlt. A nők többségében benne van az a hajlam, hogy lánnyal is ki tudjon alakítani kapcsolatot. Főleg elvált nők esetében látom, hogy összeköltöznek és természetes számukra a szexuális kapcsolat. Persze jogos kérdés, hogy mit lát otthon a gyerek. Azt hogy két nő csókolja egymást és ezt természetesnek veszi. Erre a mintára élete végéig emlékezni fog.

Tudok olyan nőről is, aki direkt csináltat gyereket magának és utána dobja a pasit. Ez azért durva.

Persze a nők a szépséghez is vonzódnak, legtöbbször jobban megnézünk egy szépen sminkelt, divatos cuccban feszítő nőt, mint egy lestrapált, koszos fickót. A szépség gyönyörködtett!

2008. nov. 28. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Sok férfi beindul két csajra, de valjuk be két fiúra a csajok nem indulnak be.Ja és a csajok hajlamosak divatolni, meg sokszor ezzel huzzák a fiúkat.Na meg két fickó nem is olyan szép látvány és az emberek nagy része vizuális típus. Talán ezért. És szerintem az ilyen természetellenes kapcsolatot nem kéne nagydobra verni és az utcán és ahol csak lehet hírdetni hogy én homokos vagyok. Nincs gond az e fajta szexualitással a falakon belül.
2008. nov. 28. 17:02
 9/14 anonim válasza:
57%
Hogy ki hogy van vele, az a sajat baja, es tenyleg mindegy ki mit csinal, de en azt az egyet nem tudom elfogadni, hogy a homoszexualitas vagy a leszbikussag normalis dolog. Minden, csak nem termeszetes. Ja es szerintem akadnak meg emberek, akik ugyanugy elitelik ezt is azt is egyforman. De hogy az elsot miert jobban a tobbseg, mint a masodikat, az szerintem is a latvany miatt. Eleg csak arra gondolni, hogy ha meglatsz ket not kezenfogva, fogadni mernek, hogy 10 emberbol legalabb 7-nek nem az jut eloszor eszebe, hogy ezek leszbik, sot elmegy melletuk anelkul, hogy barmifele gondolat fogalmazodna meg benne. Ha ket ferfit latsz meg ugyanigy, haaat.... . Hogy ez miert van? Passz. De vannak meg dolgok, amik noknel valamiert elfogadottak, es ferfiaknal mar nem. Ez van :)
2008. nov. 29. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
9%

NA EMBÖRÖK! AKKOR EGY KIS KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS:OAN CSAJOK IRJANAK, AKIK BEFEKÜDNÉNEK 2 KÖCSÖG KÖZZÉ...

AZTÁN OAN PASIK IRJANAK, AKIK KÉT GYÖNYÖRŰ LEZBICICA KÖZZÉ!!! AZ EREDMÉNY NEM KÉRDÉSES...

2008. dec. 8. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!