Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy férfi közel 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy férfi közel 30 évesen még mindig szűz?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 19:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/229 anonim ***** válasza:
66%

"Elhiszed nekem , hogy van olyan aki rád se nézne, ha nincs alattad milliós autó?"

Na, a frusztrál majmóca megnyílt! :-D

Harminc éves koromig még autóm sem volt, nem hogy "milliós". ( Egyébkén ma mi egy "milliós autó"? Egy használt alsókategóriás, amivel pizzafutárok járnak.)Ennek ellenére ritka volt az olyan hétvége amikor nem egy nővel mentem az ágyba egy buliból. De volt három szép szerelmem is, amelyek hosszabb-rövidebb ideig tartottak. Aki a húspultból nem viszi el a rohadt, büdös húst az nem válogatós csupán igényes.

2020. máj. 21. 20:43
 32/229 A kérdező kommentje:
"Nem csak olyan van. " Találkoztam mással is, de az nem nézett ki úgy, hogy azon téren is eltudjam képzelni partnernek. Nyilván te is tudod, hogy aki jól néz ki annak nagy része vagy pénzéhes, vagy pszichésen nehéz eset.
2020. máj. 21. 20:45
 33/229 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: Az élet más területén sikeres vagy?

Karriered van vagy saját vállalkozásod? Esetleg azt se tudod, hogy holnap miből fogsz ebédelni? Van jövőképed, 5-10-15 éves terved? Beszélsz nyelveket? Van hobbid? Van megtakarításod, vagy minden hónapban kölcsönkérsz?

Ezek sokkal fontosabb dolgok egy nő szemében, mint hogy megdugtál e valami random nőt.

2020. máj. 21. 20:46
 34/229 A kérdező kommentje:

31-es: Pofátlan Bandika: Megkérlek téged és a verebet( ha van más is),

legyünk egymással korrektek és udvariasak. Köszönöm!

33: Minden kérdésedre egyenkét szeretnéd , hogy válaszoljak?

Te ki vagy amúgy, vagy mit képzelsz magadról? Valami gazdag apuci nagyképű kisfia?

Mesélj magadról!

2020. máj. 21. 20:52
 35/229 anonim ***** válasza:
65%

"31-es: Pofátlan Bandika: Megkérlek téged és a verebet( ha van más is),

legyünk egymással korrektek és udvariasak. Köszönöm!"

Röhejes vagy.

2020. máj. 21. 21:01
 36/229 A kérdező kommentje:
Mivel, hogy te kezdted előzőleg a degradálást, ezért ez még belefér egy védekezésnek. Maradjunk ennyiben.
2020. máj. 21. 21:02
 37/229 anonim ***** válasza:
86%

Na ne bazd már meg, hogy kioktatsz mindenkit. Megkérdezed, hogy gáz-e, hogy 30 évesen még nem dugtál meg egyetlen nőt sem. Hát igen rohadt gáz, sőt szégyenre méltó.

Valószínűleg egy lusta szőrös idióta nethuszár vagy és ezért nem tudsz ágybavinni még egy patkányt sem, nemhogy egy nőt.

Kioktatsz mindenkit aki olyan választ ad ami neked nem tetszik. Azért jöttél ide, hogy őszinte véleményt kapj, megkaptad. Tessék. Nem ismerlek, de ebből a pár üzenetedből eleget megtudtam rólad, hogy azt mondhassam rád, egy igazi paraszt vagy. Erről ennyit. Veled nehéz kedvesnek és udvariasnak lenni kis barátom.

2020. máj. 21. 21:04
 38/229 anonim ***** válasza:
69%

Aki írta,hogy csak az szerint nem gáz,aki még nem szexelt,annak üzenem.

Tudom,hogy felfoghatatlan,de vannak emberek,akiknek nem a szex a legfontosabb.Szex nélkül tökéletesen le lehet élni egy életet.Vannak,akik egyáltalán nem is vágynak rá.Vagy vannak,akik várnak vele,mert egyszerűen túl értékesnek tartják azt,mintsem,hogy lefeküdjenek az első jöttmenttel.Vannak persze olyanok is,akik attól számítanak valaminek, szerintük.De kit érdekel? Ők a hangos kisebbség.A legtöbb embert egyáltalán nem érdekli a dolog.

2020. máj. 21. 21:06
 39/229 anonim ***** válasza:
92%
Kaptál normális válaszokat, de beléjük kötöttel. Ezek után miért várod el a kedvességet?
2020. máj. 21. 21:10
 40/229 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a válaszai alátámasztják, hogy miért is nem tette szét még neki senki.
2020. máj. 21. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!