Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy férfi közel 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy férfi közel 30 évesen még mindig szűz?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 19:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/229 A kérdező kommentje:

"Neked nincs fingod a nőkről. Vagy nem te vagy 30 évesen szűz?"

Belemenjünk a személyiségjegyeik elemzésébe?! ne akard, mert igen csúnya eredmények jönnének ki. Elég ha azt nézed, hogy az elmúlt 40- évben előbb dőzsölnek és szolgáltatják ki magukat,l mintsem hogy mossanak, főzzenek, takarítsanak, mint ahogy valamikor régen, amikor ezzel együtt a párjukat is szerették.

"a és kiegészítem az előző válaszom: a gumibaba is elszaladna előled."

Rengeteg eszed van. Gratulálok, te meg inkább "nyomd el" magad, mert a nők nem fognak az ágyadba ugrani, csak azért, mert ilyen papucs módon védelmezed őket, inkább örülnek , hogy még egy vaksi van a romlott irányító hatalmuk alatt. Nem fognak szeretni, mert ahhoz kevés vagy te is a többivel együtt....:)

"Akkor nagyon komoly szövegértelmezési problémád van..."

Erre elég lehet egy válasz. Okoskodás nélkül. De te túl toltad azzal, hülyén okoskodsz.

2020. máj. 22. 18:54
 92/229 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te alapállásból vagy neki futásból vagy ilyen hülye? :D

2020. máj. 22. 19:03
 93/229 A kérdező kommentje:

Én is ugyanezt kérdezem tőled. Szóval?

Mikor pattansz el innen?

A női nem tagjait manapság nem az ismeri a legjobban, akinek szexualitásban jut belőle. De te mivel nem vagy az abszolút értelem szintjén, ezt úgysem érted.

Aki kapott belőlük, az a jó oldalát ismeri és aki elvan velük, azok is.

De az még nem élettapasztalat. Az egy felszínes pompa, amit azért kapnak, mert tudnak nyújtani a nőnek.

2020. máj. 22. 19:06
 94/229 anonim ***** válasza:
100%
Haha :D Nagyon jót nevettem, ezt én Nőként írtam :D :D :D Nem is kell, hogy az ágyamba ugorjon egy másik nő. Ne akard már nekem bemutatni a női nemet, mikor az vagyok! Nem tudsz, normális válaszokat adni, kitérsz előlük, és fújod a saját mondókád. Feltűnési viszketegséged van csupán. Ahogy te fogalmaztál: nyomd el magad, mert már nagyon unalmas vagy ;)
2020. máj. 22. 19:10
 95/229 A kérdező kommentje:

Mire adjak neked választ? Egy normális kérdést nem fogalmaztál meg, csak marakodsz, hülyén okoskodsz és pofátlan vagy. Nincs feltűnési viszketegségem. Itt az a gond, hogy te hiába születtél nőnek, nincs elég élettapasztalatod. lehet, még magadat sem ismered teljesen, ha ismernéd, lehet már nem mernél tükörbe nézni.

Te kívülről lehetsz nő, de belülről egy férfinek a lelke van benned. Nem?

Bárki is vagy, a fajtádat tagadnád, ha normális ember lennél. Rájönnél arra, hogy mennyit változtatok az elmúlt 40 évben. ?Hová süllyedtetek.

Ha unalmas vagyok, akkor mit keresel itt?

2020. máj. 22. 19:15
 96/229 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazad van Kos vagyok :P Harcias... Amíg nem tiszteled és becsülöd a nőket, addig nem fogsz egyet sem meghódítani... De te nem is akarsz.. ülsz a fenekeden, és várod hogy Szép Heléna a karjaidba repüljön. Meg se próbálsz ismerkedni, mert ahogy írtam már régebben... itt nagy a szád, élőben meg semmi. Te leszólod az összes nőt, mire fel? A férfiak szégyene vagy... és nem csak szerintem, szerintük is... Megvártam mit válaszolsz a hozzászólásomra, de mit is vártam? hebegsz habogsz a hülyeségedről... ennyit tudsz.. amúgy nem érdekel ha szüzen halsz meg az se... márpedig ez biztos így lesz, mert a normális nők bottal nem nyúlnának egy ilyenhez.
2020. máj. 22. 19:24
 97/229 A kérdező kommentje:

Manapság, mivel a fajtátok elkorcsosult, itt már nem azon megy a fáma, hogy mennyire tisztelnek és becsülnek benneteket. Ha ezen múlna, le sem tudtam volna az elmúlt 10 évben vakarni magamról a sorstársaidat. Onnantól kezdve, hogy szeretek fordítva ülni a lovon: Ahogy most is írod: Meghódítani benneteket nekünk férfiaknak! Tehát mi küzdjünk... Ez működött volna 50 évvel ezelőtt, amikor még fogadtátok a szép szavakat és nem a "bmw, meg a merci" volt a nyerő.

-Meghódítani velejéig romlott embereket? Dehogy. Egyébként a szíveteket jó lett volna meghódítani. Mondjuk amikor még jó emberek voltatok, ennek lett volna hosszútávon értelme. Élőben semmi? Én élőben is megmondanám neked, hogy ki vagy mi vagy, mivé lettél. Csak ott többet kaphatnál a fekete levesből, hiszen a szemedbe nézne a másik fél, és jobban kimutatnád az éned.

Nem vagyok a férfiak szégyene, aki ismeri a nagybetűs életet, az tudja, hogy az élet nem habostorta. Még nincs fent itt mindenki, de egyre többen látják az igazságot. Most nem arra a pár papucsra gondolok, aki szeret nektek nyalizni, csak azért mert nők vagytok, miközben...

Nem hülyeségeket írok, nem halok meg szűzen. Mindennek és mindenkinek eljön a maga ideje. Még neked is. Bottal se? Ja hát igen!

A normális nők nincsenek és akik vannak, azok nem hozzám nyúlnak bottal, hanem Dubai-ban teszik szét a lábukat, egy golflabda fellövésre ugye?

Meg előbb vannak egy öregembernél, mert örökölni akarnak házat , kocsit és azzal fekszenek, mert hamarosan érkezik a jussuk... Na, drágám?

TE Mit megadnál egy kényelmes életért?

2020. máj. 22. 19:38
 98/229 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi erős nő, független a férfitól és megteremti magának azt, amire vágyik. Ha neked a Dubai prostituált nők számítanak "normálisnak" az megint csak téged minősít... Hát nem tudom milyen nő az, aki utánad fut :D Ja és igen, egy nőt meg kell hódítani! Mert a nőknek FÉRFI kell. Igazi férfi. Nem egy nyámnyila, hanem olyan akire felnézhet. Aki az élet minden területén biztonságot nyújt neki. Érzelmileg, és anyagilag is. Ha te ácsingózol arra hogy milliomos legyél, tegyél érte. Ha csorgatod a nyálad az izmos pasikra, hogy nekik milyen jó.. TEGYÉL ÉRTE. Emeld fel a segged és gyúrd ki magad. Ha nem vagy képes rá, akkor meg ne nyavalyogj és ne irigykedj másra, aki képes rá! Olyan vagy mint egy havibajos kislány.
2020. máj. 22. 19:52
 99/229 A kérdező kommentje:

Ellentmondasz magadnak! Lebuktál. :):):)

1: Egy igazi erős nő, független a férfitól és megteremti magának azt, amire vágyik.

2: Aki az élet minden területén biztonságot nyújt neki. Érzelmileg, és anyagilag is.

Az 1-es és 2-es pont hogyan illik össze?

Egy igazi , erős nő, aki normális és embernek született, nem egy élősködő állatnak, az képes szeretni önzetlenül, kiveszi a részét akár a házimunkából is.Szereti a párját. Az nem élősködik úgy, ahogy te és a sorstársaid. Ilyen nőböl már kevés van, inkább korcs fajzatok születnek újabban. Csak a fajtádat kell meghódítani. A hódítás alatt is tudjátok anyagilag húzkodni a másik oldalt. Ezzel már visszaéltek.

" Hát nem tudom milyen nő az, aki utánad fut "

Hát nem ilyen rejtett pszichés élősködő, mint amilyen te vagy.

hanem egy normális nő, ami manapság, aligha létezik, ha van akkor foglalt. Ebben biztos lehetsz, mert lecsapnak rá, hamar. Az mindennél többet ér. A formádat meg egymás között dobálják a gazdagok.

Te meg majd oda mész, ahol a legtöbbet ígérik. :):):) Jó kis élet.

Majd öregkorodba kérdezd meg magadtól, hogy mikor voltál EMBER, az eltelt éveid alatt.

2020. máj. 22. 20:01
 100/229 anonim ***** válasza:
100%
Csicska vagy és kész .
2020. máj. 22. 20:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!