Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy férfi közel 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy férfi közel 30 évesen még mindig szűz?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 19:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/229 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csicska, ezt te is tudod.

Csak te nagyon primitív vagy. Ezért

nem tudsz kijönni a burkodból.

rejtett pszichés, tipikus figura.

2020. máj. 22. 20:08
 102/229 anonim ***** válasza:
100%
Úgy fér össze a 2 pont, hogy a nőnek vannak olyan időszakok, amikor mondjuk nem képes dolgozni! Például a terhessége végén (vagy akár alatt, ha veszélyeztetett terhes, vagy olyan fizikai munkát végez, ami nem engedi), vagy szülés után, amikor a babával otthon marad. És akkor is kell, hogy valaki biztosítsa a megélhetést... mert az ilyenektől, mint TE felfordulna... Én nem megyek sehova, mert több mint 6 éve boldog párkapcsolatban élek... és nem, NEM a milliók után mentem, hiszen akkor még mindketten tanultunk, és nem volt munkahelye, bmw-je, milliói... szóval ezt bebuktad :D ennyire vagy jó emberismerő... Te ilyen kapcsolatot sose fogsz megtapasztalni, hiszen nőt se találsz, nem hogy hosszútávú kapcsolatot/családot. És az ilyen ne szaporodjon inkább.
2020. máj. 22. 20:11
 103/229 A kérdező kommentje:

Hagyjunk már téged te szerencsétlen. ( Te vagy a korábbi himringyót tartó) Emlékszem. Ahol van egy tál étel, ott van kettő is.

Hidd el, ha szeretek egy nőt, eltudom tartani, főleg akkor is, amikor nem tud dolgozni. Biztosítanám a megélhetést.

Fáj az igazság mi? Szeretsz élősködni? Nyugi nem vagy egyedül! A gyengeséged alá tartozik sok másik nő. Szaporodni fogok. És hamarosan vége az elnyomásnak. Jó emberismerő vagyok, tudom ki vagy... szeretsz sokat hazudni. Belülről már kiismertelek korábban.,,,Tudom ki vagy.... Szereted megnyerni emberek igazát, (mert belülről téged is éghet, hogy elkorcsosultál.) De most ez nem fog menni.....

Szaporodni fogok/fogunk minden olyan ember is , aki megmondja milyen vagy.

Hozzád hasonló kapcsolati némbert nem szívesen akarok megtapasztalni.

ha van normális nő a földön még, nem ilyen átokfajzat, mint te, akkor még én is lehetek boldog.

2020. máj. 22. 20:23
 104/229 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgessünk már el Facebookonakkor, ha ekkora a pofád!

Vállald fel azt a "helyes" pofikádat!

2020. máj. 22. 20:25
 105/229 anonim ***** válasza:
100%
Jujujj ennyire felhergeltelek? :)) Nem szabad így kiakadni :P de hagylak elég volt belőled ennyi, mert leépül az agyam a veled folytatott vitában... :D menj és dagonyázz a szerencsétlen életedben, és fárassz valaki mást :D és végül az ISTEN MENTSEN MEG MINDEN NŐT TŐLED! ;)
2020. máj. 22. 20:32
 106/229 anonim ***** válasza:
100%
113. Nem meri felvállalni a képét, anonimként járatja csak a száját.
2020. máj. 22. 20:34
 107/229 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nem vagyok Endzsike. Osztályon belül mi sem nagyon kavartunk, de ez csak 18 év, a többi hátralévőben mit csináltatok?
2020. máj. 22. 20:34
 108/229 A kérdező kommentje:

113: Miért vállaljam fel magam? Hát nem akarsz te engem. Te is ott vagy , ahol a pénz van. Csak azért, hogy láthassad a helyes pofimat? Azt mondják a nők, még az idősebbek is, hogy milyen helyes pasi. De hát mit akarnál nekem mondani?

114: Nem hergeltél fel. Fáj, hogy korrekt vagyok és igazságos? Jobb lenne nektek minden nőnek, egy kigyúrt állat, aki önti belétek a pénzt minden nap ugye? Az a kényelmes nektek. A többitől irtóztok. De hát nem meglepő, szerettek kapni, de nem szerettek adni. Ott vagytok boldogok, ahol kényelmes az élet és egy ilyen igazságos felfogású embernél,

nehéz élősködni, ezért csak marakodtok. Nem meglepő, köszönöm!

2020. máj. 22. 20:36
 109/229 anonim ***** válasza:
100%

115. Valószínűleg nem fogja, ha így lesz akkor bebizonyítja, hogy igazunk van.

Egyébként kedves kérdező nem hinném, hogyolyan nagyon jó ember ismerő lennél, mint amennyire te azt mondod.

2020. máj. 22. 20:38
 110/229 anonim ***** válasza:
100%

Ha fel vállalod magad, akkor meg tudjuk mondani, hogy külsőre vagy-e olyan ember akinek már kellett volna szexelni.

Belsőre már tudjuk, hogy nincs olyan nő, akit te megérdemelsz. Ne félj már alakulóban vannak a szexrobotok :D

2020. máj. 22. 20:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!