Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy férfi közel 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy férfi közel 30 évesen még mindig szűz?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 19:23
 211/229 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Azért van itt, hogy fejlődjön. Régen még úgy nyomta, hogy miért nem adod a valagad, privátban meg mindenféle mocskolódást lenyomott. Ahhoz képest most már kultúr egyén.
2020. máj. 24. 14:30
 212/229 A kérdező kommentje:

209: Az ilyen utolsó két megnyilvánulásokra való válaszomat már megadtam, most újra fújjátok nagyon a női nem tagjaival összefüggő KIMENTÉSETEKET.

Tudom, hogy nem leszek kevesebb emberileg, ha suzukit veszek. Nem arról szól a fáma, hogy saját magam és a normalitás elve szerint mivel leszek több-vagy kevesebb! Hanem, hogy mit vár el a mai női nem tagjainak világa ahhoz, hogy azok ágyba bújjanak, ne kellejen velük állandóan kínlódni és minden simán menjen. Az én sérelmeim NEM CSUPÁN az én dolgom, mivel azt én önmagammal eleve nem is tudom megoldani, illetve nem is én okoztam magamnak, hanem okozták! Tudod..Akinél a hatalom, aki dönt...

-Itt nem működik az, hogy lépj tovább! Ez épp olyan, mintha én azt mondanám NEKED, hogy építs házat, miközben nincsen hozzá pénzed!

Ezen nem tudsz tovább lépni, ha nincs pénzed, NEM TUDSZ építeni házat.

Ugyanilyen a 21.századi női nem. Ha nem könyörül meg, ha nem teszi szét a lábát, ha nem fekszik le, ha nem ad érintést, akkor nincs megoldva, mert ahhoz "Ő" kell, hogy meglegyen oldva.

- Érdekes meglátás ez a megrekedés. Ez így nem kerek! De az biztosan elég komoly, hogy így közel a 30-hoz, már 60 éves élettapasztalat is körülíródhat a háttérben..Nyilván!, ha a női nem tagjainak mindennemű gonosz frusztrációja és általuk szerzett tapasztalat helyett, azt tapasztaltam volna meg, hogy szerelmes vagyok valakibe, aki még nem csakhogy viszonozza, de jó köztünk a kapcsolat, lefekszik, nagy dugás után megtapasztalom a végszót, amivel összefüggésben tudom, hogy én vagyok a férfi és még esetleg, meg is babusgatja időnként az arcomat, ami által megtapasztalom, hogy mi különbözeti meg az embert az állattól, akkor biztos, hogy most nem tartanánk itt.

Ez a segélykiáltás butaság. Ne ebben próbáld meg levezetni az önálló minősítésedet! Vedd észre és fogadd el, hogy ez a világ megváltozott.

Nem futom túl, de nem is kertelek finomítva. Én azt írtam le, hogy mivé lett a női nem MÁRA, főleg azon tagjai! , akik külsőleg előkelőek.

A rendszer magával hozta őket a gyarlóságba.

210: Akkor újra tisztázzuk:

Lényegében leírod, hogy sokak közül valahol válaszoltál és én erre reagáltam. PONT! Ezen a PONTON, ha reagáltál és kaptál egy választ, akkor mit akarsz te tőlem? Azért válaszoltam azt , amit válaszoltam, mert nem látod a fától az erdőt!

Egy ilyen "fórumon(?)" tudhatnád, hogy elkezdődik egy téma és itt egy kérdésre jön egy válasz. Aztán ez most átfutott egy témakörbe. Ha tetszik, akkor tetszik. Ha nem tetszik, akkor lehet továbblépni.

Ne kérdezd meg még egyszer. Most már semmi közöd hozzá! Te itt voltál, válaszoltál, én is neked. PONT! Mehetsz másik kérdés alá.

2020. máj. 24. 15:14
 213/229 A kérdező kommentje:

Endzsike! Gyakori NŐ!:) Hagyjunk már téged. Úgy hazudsz, mint a vízfolyás.

Más dolgod sincsen, csakhogy engem ellenőrizzél itt állandóan. Nem tudsz megszabadulni a platfomrtól. Most már nem csak a kérdés, hanem önmagad rabja is vagy. Egyébként nem véletlenül vetted fel ide a Miss nevet. Te nem az a 23 éves lány vagy, akinek beállítottad magad. Ismerlek régről, csak a rigolyáidra te nem emlékszel. Öreglány.)

2020. máj. 24. 15:20
 214/229 anonim ***** válasza:
67%

Most jöttem ide a kérdés alá, úgy nagyjából átfutottam az egészet. Nagyon nagyon igazad van kérdező, minden egyes szavaddal egyetértek :) Le a kalappal előtted. Látszik, hogy egy egyenes, értelmes, igazi férfi vagy aki kiáll a saját maga igazáért. Ilyen emberekkel kellene, hogy legyünk körülvéve. Hihetetlen, hogy a korodhoz képest milyen élettapasztalattal rendelkezel :) Ha neked nincsen nőd, akkor ott már tényleg a női nemben van a hiba. Az ilyen példamutató férfiaknak csak úgy kellenének, hogy ölükbe hulljanak a nők. Nagyon jó meglátásod van kérdező, a női nem elkurvult, csak a pénzt látják mindenhol. Semmi baj kérdező, nem egyedül vagy aki szüzen fog meghalni. Sajnos ma már az éretten gondolkodók mind szüzen fognak :)

Figyelj, ne is rágódjunk ezen. Nyissunk inkább egy sört és igyunk e elcseszett világra, mit szólsz? :D

2020. máj. 24. 16:00
 215/229 A kérdező kommentje:
Na idefigyelj cinikus öszvér! Viccet félretéve. A középkorban sem szerették azt, aki őszinte és igazságos. Mert nem volt kényelmes a hatalomnak, se az élősködőknek vagy bárkinek/bárkiknek a világban, akiknek érdekből épült fel az értékrendje. Nem szüzen fogok meghalni....:) Az éretten gondolkodók szintúgy még semmiképp, csak tudjanak mit letenni az asztalra. Még a bűnözőket is babusgatják, van nő mellettük. az a nem mindegy, persze ezek nem a szaloncukor tolvajok.
2020. máj. 24. 16:08
 216/229 anonim válasza:
100%
Ember, a világ sose így működött hogy szezám tárulj és minden nő azonnal széttette a lábát. Ez max a török szultánnak volt így a háremében, de ugyebár az nem demokratikus intézmény volt. Ma viszont választási szabadság van , a férfiak és a nők is választhatnak kivel szeretnének lefeküdni. Ha ez neked nem tetszik, akkor rossz univerzumban élsz. De a válaszaid alapján te nem lehetsz 30-hoz közel, max. 18-hoz közel.
2020. máj. 24. 17:42
 217/229 A kérdező kommentje:

Tévedsz! A saját haveri körödben, lehet hogy nem így működik. DE! Nem kell ide Szultán! Például:

- 2 méter magas, durván kigyúrt rossz fiúra

- Menő vállalkozóra

- Sztársportolóra

REPÜLNEK A NŐK. Teljesen más viszonylatokban történik minden, mert "általánosságban" igaz, ha egy nő megakar szerezni valakit, azt megszerzi, ha jól néz ki. És őket megakarják, de ha fordítva történik, úgy is működik a sztori. Itt pedig nem rejtett pszichével és a nem tudom mit akarok, csak találkozom kategóriában randizik a női nem tagja!

Nem mondja azt, hogy 1 hónap múlva, 6 hónap múlva fekszik le.

Te élsz rossz univerzumban, mert fogalmad sincs arról, hogy milyen szinten megvannak különböztetve a férfiak. Amíg a fenti embereknek egy napon 3-an beleülnek az arcába, 8-an simogatják őket, meg 5-en szexelnek velük, addig a becsületesen dolgozó embereknek ez csak egy egészséges álom maradhat.

Nem jól gondolkozol! Fogalmad sincs a világról és az univerzumról.

2020. máj. 24. 17:55
 218/229 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
A sikeres emberekre repülünk, ez kinek pénzt, kinek mást jelent. Valakinek a tárgyi tételekre alapul a szeretet nyelve. Neked nyilván más, ha nem érdekes sok pénzt felhalmozni, és ajándékokat osztogatni sok pénzért.
2020. máj. 24. 18:18
 219/229 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, én nem vagyok se gazdag, se sztársportoló, se kigyúrt (habár terembe járok,de azért a kigyúrt testalkattól távol állok), mégis imádnak a lányok. Nem hiszem el, hogy 30 éved alatt egyet se tudtál leakasztani. Azért a legtöbb lányt még mindig a belső érdekli és ha sikertelen vagy ezügyben, biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásoddal van probléma.
2020. máj. 24. 18:32
 220/229 A kérdező kommentje:

Endzsi: Megkérhetlek, hogy pattanjál le a kérdésből?! Te bizony a sikeres emberekre repülsz, akinek pénze van és egzisztenciája. Gratulálok. Érzelem nélküli, könyörtelen testből van elég. Egyébként érdemes lenne közérthetőbben fogalmaznod a szövegedet.

219/219: Utolsó: Biztos lehetsz benne, hogy itt nem a kisugárzásról, hanem egy összetett témáról van szó, ami oly sok szálon fut, hogy egy szóban nem lehet kifejezni és megvitatni sem. Voltak nekem is kalandjaim( nem szex), de vagy

- pszichésen problémás volt a nő( nem tudta mit akar) gyerek felfogású

- befeküdt az ágyamba, de becsukott szemmel olyan volt mint egy fadarab, nem készült fel rá, tisztásági problémája volt, nem szőrtelenített

- befeküdtem az ágyába, megtörténhetett volna, de tisztasági problémás volt (hónalj)

-befekszik az ágyamba( milyen helyes vagy stb.) sok egymással törődés után kérdezi fél elájult nőies arccal: mit szeretnél? És ahogy pont olyan téren

hozzáértem, pont a nemi szerv tájékán, leugrott és már a levegőben durvább szagok terjengtek, mint a bika istállóban bárhol a világon! Kiderült,

hogy tudott magáról(fertőzés?!), de nem volt hajlandó elmenni orvoshoz. Ráadásul pénzért feküdt emberekkel. Inkább nem engedte őket nyalni, max közösülni. Ez a fertőzött szúró szag a női nemi szervből eredhet!

És akkor aki leszületik a földre, azért jön , hogy tapasztaljon.

De ilyen embereket? Kigyúrt állatoknak állítom, hogy olyan baba nőik vannak, hogy kis túlzással órákat ülnek a az arcába az embernek!

Mert tiszták, jól néznek ki és lehet őket élvezni.

Nem mosakszik a női nem tagja? Ennyire nem tiszteli meg a másik felet?

Ha pénz van,(nem kevés) akkor valószínűleg jut az embernek tiszta, jó nő.

Ezek a dolgok régen voltak, de akkor is durva. Mert egy tizenéves lánynak is lehetne ész a fejében.

Na akit linkeltem, az biztos, hogy igényes, tiszta nő, egy ilyennel ki lehetne próbálni dolgokat. Nem nekem, hanem a pénzes figurának..

Tehát az 99 százalék, hogy nem büdös.

2020. máj. 24. 19:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!