Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy férfi közel 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy férfi közel 30 évesen még mindig szűz?

Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 19:23
 201/229 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem felhasználónévvel teszed az ócsárolást?
2020. máj. 24. 13:05
 202/229 A kérdező kommentje:
Én nem ócsárolok, hanem a valóságot képviselem. 16 évesen, lehet, hogy ezt neked nehéz felfogni, de gondolj bele, hogy felteszel egy kérdést és egy jöttment senkiházi, beír a kérdésed alá, megoldást nem tud, normálist választ nem tud nyújtani, de még értelmesen vitatkozni sem tud. Magából kiindulva próbálja minősíteni a másik felet. Tedd fel újra a kérdésed!
2020. máj. 24. 13:09
 203/229 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Valóságot képviseled... :D, ahol a fejedben 50 vagyok, ahogy a másik női felhasználó biztos férfi, ráadásul kettő személyként válaszol, hogy biztos haverom a másik válaszoló stb. Itt a te valóság képzeteddel van a baj, nem a miénkkel.
2020. máj. 24. 13:15
 204/229 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek egyébként, hogy miért nem vállalod fel magad.

Ha ilyen gáz lennék én sem vállalnám fel magam. Tisztában vagy vele, hogy nem neked van igazad, de a hatalmas becsületed miatt ezt sosem fogod beismerni.

2020. máj. 24. 13:26
 205/229 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező !

Véletlenül nem a magukat inceleknek nevezők közül vagy. Rájuk jellemző , hogy a sikertelenség okát a többi férfiben , nőkben , mg a kevés pénzben keresik. Mivel feltetted a kérdést valószínűleg zavar hogy még nem voltál nővel, de ezzel a stílussal ez nem is fog menni, főleg ha mindre ősellenségként tekintesz . Ne várd hogy egyből mindenki azzal kezdi, hogy felfedi legbelső érzéseit meg titkait.

2020. máj. 24. 13:31
 206/229 A kérdező kommentje:

"Ilyen gáz lennék." Magadból indulsz ki. Olyan gáz vagy, amilyennek mutatod magad. És 16 éves. Nemdebár?

203 Endzsi (megint az öreglány:).

Miénkkel.:)

Hogy ki-kicsoda és miért van itt, azt hagyjuk, érdekesen és notoriusan összejátszatok folyamatosan mindenesetre. Te magad árultad el korábban egy másik kérdéskör alatt, hogy mennyi idős vagy. Csak nem emlékszel:). De hogy mikor-miben hazudsz ténylegesen, azt végülis csak te tudod. Nem igaz?:)

2020. máj. 24. 13:34
 207/229 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Érdekes én nem emlékszem ilyenre, max trollkodásból tudom ezt elképtelni, ezért is lennék kíváncsi rá. Ha megtalálod szúrd már be.
2020. máj. 24. 13:41
 208/229 A kérdező kommentje:

205: Kedves Válaszoló!

Olyan ismerős! ez a pár sor, olyan együgyű, védekező mechanizmust megalapozó, amit írtál. :)

Az első mondatodat kérdezed, vagy állítod?

Nem a stílussal van a gond. Hát ne képzeld azt, hogy mai párválasztási szokások alatt, az évek alatt összegyűjtött tapasztalatot, mindennemű retorziós szó nélkül fogják tovább tűrni a korrekt emberek. Zavar, hogy nem voltam még nővel, de te miből gondolod és milyen jogon próbálod öntörvényűen megállapítani, hogy mikor-miért-kiben és hogyan rejlik a hiba?

1. Felelősséget tudsz vállalni az összes nőért és szentül mered állítani, hogy a párkeresésben az incelség okozza a sikertelenséget és ez az egész probléma nem a pénzben, az egzisztenciában és a válogatás által okozta körülményekben keresendő?

2. Te a géped előtt honnan és miből tudod hitelesen megállapítani, hogy melyik férfi- melyik nő miatt mikor-milyen sérelmeket, gondokat tapasztalt meg?

Áruld el légyszíves, hogy a fiatal huszonéves lányok, mit keresnek öregemberek hajóin, illetve egy 30 év körüli testi adottságokban fejlett nő, mit keres egy nála 20 évvel idősebb, kövér , sörhasú férfi mellett a strandon?

-Miért kullog szó szerint, pont olyan ember után, akiről tudni vélik, hogy teli van pénzzel, van több 10 milliós autója, szép háza stb?

2020. máj. 24. 13:48
 209/229 anonim válasza:
100%
Az, hogy ilyen nők is vannak akik pénzre hajtanak, még nem azt jelenti hogy mindenki ilyen lenne. Tudod, attól hogy gyártanak BMW-t attól még te vehetsz Suzukit is, és nem leszel kevesebb emberileg. Egyébként a te sérelmeid a te dolgod, dolgozd fel őket és lépj tovább, de sztem te inkább megrekedtél és most segélykiáltásokat nyomsz ki a világba, de azzal hogy mindenkit leszólsz és kioktatsz még nem leszel előbbre.
2020. máj. 24. 13:57
 210/229 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

A #200-as kérdésre reagálva:

Válaszoltam neked normálisan a kérdésedre még valahol a 12. Oldal tájékán (ha nem haragszol meg, vissza nem keresem), de te erre annyit reagáltál, hogy ne próbáljak szép szavakkal hatni rád és ne szóljak bele az életedbe.

Bármilyen választ írunk, neked az nem felel meg. Mégegyszer megkérdezem: Minek vagy itt? Minek tetted fel a kérdést?

2020. máj. 24. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!