Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A múltkor kicsit hevesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltkor kicsit hevesebb volt a párom a szokottnál és ahogy hevesen szeretkeztünk kicsúszott egy puki. csak egyszer esett meg, de nagyon ciki volt. Ezt gusztustalannak tarthatja a pasim?

Figyelt kérdés
Elkezdtem röhögni,mert úgy éreztem hogy csak én lehetek ennyire selejtes,szerencsétlen.ott hagyott,hogy kiröhögjem magam,de aztán újrakezdtük. Volt már rá példa hogy a hüvelyembő "távozott a levegő" ilyenkor attól rettegek hogy azt hiszi,hogy pukizok...Erről/ezekről meg nem is merek beszélni vele... Csak selejtesnek titulálom magam ,magamban!Velem van a baj???
2008. nov. 23. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, ez természetes csak ti lányok azt gondoljátok hogy nem az.
2008. nov. 23. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
így van, ez nagyon sok lánynál van így, velem is előfordult már nem egyszer és én is azt hittem, de egyáltalán nem zavarta a páromat, szóval ne aggódj :) ők is tudják, plusz éreznék a szagát ha tényleg pukiztál volna :D :)
2008. nov. 23. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
a lányok nem pukiznak, csak a lepukkant füvesek :D
2008. nov. 23. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

előző vagyok, bocs csak kellet idéznem egy filmből

de amúgy nem ciki, ha nem túl sűrűn fordul elő

2008. nov. 23. 18:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Csakhát,ahány ember annyi meglátás.Nekem elég ciki volt,de hál' istennek csak egyszer fordult elő! Akkor nem vagyok selejtes?! Megnyugodtam:D Köszi
2008. nov. 23. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
ez valami beugratós kérdés, köztudott hogy a lányok nem pukiznak.
2008. nov. 23. 19:36
 7/8 anonim válasza:
100%
lehet én vagyok selejtes de mi ilyenekből nem csinálunk gondot... mondjuk velem puki még nem esett meg de az ha a hüvelyből távozik a levegő sztem legalábbis teljesen természetes, nem kellene belőle gondot csinálni... elkezdtél röhögni, otthagyott, hogy kiröhögd magad, folytattátok? SZERINTEM EZ A CIKI, NEM AZ, H. PUKIZTÁL!... -.-""" no mindegy.
2008. nov. 23. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Remélem ez folytatódik, de nekem még mindegyik barátom megértette a puncipuki jelenséget. Aki nem, az jó nagy tajparaszt lehet!

A rendes puki az más...persze az is megeshet. De ha valaki - főleg pasiknál tudom elképzelni - teljes erejéből kiereszti és még büszke is rá, h nem lesz bélcsavarodása...wááá. Ezt egyik topic-ban olvastam és jót röhögtem rajta.

2009. szept. 14. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!