Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ciki a puki egy újonnan alakuló kapcsolatban?
Hát ha véletlen volt (gondolom belepirul a csaj), engem nem zavarna. Lehet rajta nevetni.
Én barátnőmmel régóta együtt vagyok, és ha kell, nem tartjuk vissza (persze csak akkor ha kettesben vagyunk!). Ha van egy kis humorérzéke mindkét félnek, akkor poénnak fogja fel. Másrészt meg végtelenségig nem lehet visszatartani.
De egy kialakuló kapcsolatban a csaj eldurrantja magát szándékosan, az azért elég visszataszító.
Én akkorát nevetnék rajta mint a ház, de ennek ellenére nem ciki, csak én nem birom ki hogy ne nevessek rajta...
20F
egészségére váljék....
A South Park-ba és téma volt a spontán öngyulladás, a visszatartott fing miatt. És ha valami kevésbé tudományos magyarázatra vársz: akkor bélcsavarodást lehet kapni, ha sokáig visszatartod...
Eléggé visszataszító lenne számomra ha a barátnőm, állandóan ott fingana mellettem. Nekem volt már komoly kapcsolatom, 3 évig voltunk együtt mégis tiszteltük egymást annyira, hogy nem egymás előtt fingtunk.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!