Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácoknak melyik jön be jobban? Ha felül vagy alul vannak?
Ez megint olyan kérdés, hogy kinek mi jön be.
Amúgy egy szexbe mind a kettő belefér, egyik nincs a másik nélkül, ezért nem is értem a kérdést.
én párom alul jobban szeret :P
most gondolj bele, hogy élvezheti a pasid, hogy közbe szabadon kuksizhat téged :P sztem a többség ezt szereti dehát senki se egyforma
(lányvtam.)
Hát az én párom csak akkor szeret felül lenni ha épp lusta:-) amúgy szeret ő írányítani, meg "tépni" szex közben, az meg úgy nem megy, ha alul van:-)
L/25
Attól függ, ha egyértelműen én kezdeményezek, akkor általában meg akarom dugni a barátnőmet, abba meg nem fér bele, hogy én legyek alul, de ha csak úgy összegabalyodunk, akkor is-is, mindkettőt szeretem :)
Amúgy igen, nagyon jó nézni a barátnőmet szex közben, főleg ha fordítva lovagol, annál szebbet keveset tudok elképzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!