Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki jön be a srácoknak jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jön be a srácoknak jobban?

Figyelt kérdés

Az olyan csajok, akik sokat flörtölnek (de inkább heccből - és ez levehető) és sokat dumálnak, nevetnek, hülyülnek, vagy akik inkább "elutasítják" a fiúkat, nem nagyon merészek, és pl egy felelsz vagy mersznél nem vállalnak be semmit?

nemet, kort, köszi:)

2011. máj. 29. 21:38
 1/8 ScarCity11 ***** válasza:
100%
sokkal jobb az ha egy csajnak bejön egy pasi akkor azért kimutatja hogy mi a helyzet , de ne adja magát olyan könnyen legalábbis én ezt szeretem :) F/22
2011. máj. 29. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Előzőnél ott a pont! F/17
2011. máj. 29. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

az amelyiknek nagyobb a csöcse

19/F

(ezzel azt akartam mondani, hogy az első benyomás úgyis tisztán a külső alapján van, abban pedig nagyon nagy szerepe van a másodlagos nemi jellegeknek.)

2011. máj. 29. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Legyen nyitott, aranyos, lehessen vele értelmesen beszélgetni, de ne fecsegjen sokat. Ezzel együtt még nem kell minden szarságot bevállalnia. Ha általában elutasító, az nálam csak jó pont. Elég ha engem nem utasít el... Szóval legjobb az arany középút.
2011. máj. 29. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem minden ember más. Vagyis nem minden pasi egyforma..
 6/8 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ.

Nekem pl. első kategóriában a nagyon szószátyár, be nem álló csőrű, folyton vihogó, komolyságra képtelen és folyton csak pasizó csajok nem jönnek be. Néha még irritálnak is.

Másik kategóriában pedig a fennhéjázó elutasítást senki nem szereti. Az viszont nem feltétlenül baj, ha egy lány szégyenlős, vagy visszahúzódó.

Személye válogatja, hogy kinek mi jön be. Én pl. az erősebb jellemű, kicsit fiús (mármint személyiségben fiús) lányokat kedvelem, de ez se feltétlenül mérvadó. A szerelem bármikor lecsaphat. :D

22/F

7/8 A kérdező kommentje:

valaki félreértett: nem arra gondoltam a flörtölésnél h minden pasira rámászik, hanem, hogy mondjuk a haverjának odaszól pl h "de szexuális vagy ma". nem szószerint flört :D

és ha mondjuk egy csaj tudja elengedni magát, mondjuk buliba táncol ilyenek?

2011. máj. 29. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább legyen visszahúzódobb, elutasítóbb, kisebb az esélye hogy mellettem megdöngetik páran, vagy elkapok tőle valami nemibajt.
2011. máj. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!