Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki jön be a srácoknak jobban?
Az olyan csajok, akik sokat flörtölnek (de inkább heccből - és ez levehető) és sokat dumálnak, nevetnek, hülyülnek, vagy akik inkább "elutasítják" a fiúkat, nem nagyon merészek, és pl egy felelsz vagy mersznél nem vállalnak be semmit?
nemet, kort, köszi:)
az amelyiknek nagyobb a csöcse
19/F
(ezzel azt akartam mondani, hogy az első benyomás úgyis tisztán a külső alapján van, abban pedig nagyon nagy szerepe van a másodlagos nemi jellegeknek.)
Sok mindentől függ.
Nekem pl. első kategóriában a nagyon szószátyár, be nem álló csőrű, folyton vihogó, komolyságra képtelen és folyton csak pasizó csajok nem jönnek be. Néha még irritálnak is.
Másik kategóriában pedig a fennhéjázó elutasítást senki nem szereti. Az viszont nem feltétlenül baj, ha egy lány szégyenlős, vagy visszahúzódó.
Személye válogatja, hogy kinek mi jön be. Én pl. az erősebb jellemű, kicsit fiús (mármint személyiségben fiús) lányokat kedvelem, de ez se feltétlenül mérvadó. A szerelem bármikor lecsaphat. :D
22/F
valaki félreértett: nem arra gondoltam a flörtölésnél h minden pasira rámászik, hanem, hogy mondjuk a haverjának odaszól pl h "de szexuális vagy ma". nem szószerint flört :D
és ha mondjuk egy csaj tudja elengedni magát, mondjuk buliba táncol ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!