Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm felvetette, hogy be szeretne zárni a farkamat egy erényövbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 15:17
21/28 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm mindenkinek a véleményeket, úgy érzem új emberré lettem. nagyon jó hogy belevágtunk ebbe az erényöves életvitelbe!
Ma jár le a két hét amit megbeszéltünk barátnőmmel, hogy addig viselem levétel nélkül. Egészen hozzászoktam az elmúlt hetekben. Kérni is fogom mindenképp hogy folytassuk. Ő is élvezi úgyhogy nem lesz akadálya. Szerintem marad most már.
2020. jan. 5. 16:38
22/28 anonim válasza:
Röhogj a kamu kérdésre adott válaszokon!
23/28 A kérdező kommentje:
már ne is haragudj de mégis miért lenne kamu a kérdésem?!
2020. jan. 5. 17:46
24/28 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Mit lehet élvezni azon, hogy nem évezhetsz és egy nem egyenrangú kapcsolatban szenvedsz?
26/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Azóta is tart még az erényöves rendszer?
Egy év távlatából milyen tapasztalataid vannak, mi történt azóta?
27/28 A kérdező kommentje:
Bizony hogy tart, az életünk szerves része lett! :) Tavaly év elején voltak időszakok, hogy viseltem, aztán kicsit szüneteltettük, majd újra. Aztán valamikor nyáron döntöttünk úgy, hogy egészségesebben kell éljek és többet kell sportoljak és újra előkerült az erényöv, ezúttal úgy is mint motiváció a rendszeres testmozgáshoz. Azóta is szinte szüntelenül rajtam van, természetesen a tisztítás, a jutalmak és a szex kivételével, de azért sokszor van, hogy a szex során csak ő élvezhet el. Az október nagyon kalandos volt, végig csináltuk a locktobert, barátnőm szigorúan követte az edzéstervemet, közben elkezdtem nyelvet tanulni, azt is követte, és ha a napi előírt dolgokat nem teljesítettem, plusz három nap büntetést kaptam locktober után. Nem voltam a legszorgalmasabb az igaz, de így karantén alatt talán nem csoda főleg, hogy a barátnőm azért rájátszott még a helyzetre. :) Így végül november 27-én szabadultam volna csak, de akkor már felkerekítettük két egész hónapra. Nagyon kemény volt, de sikerrel teljeítettem! összességében el tudom mondani, hogy amióta az erényöves rendszer és a szabályok, büntetések rendszere be lett vezetve, teljesen új ember lettem, minden szempontból boldogabb és jobb társ vagyok és ezért is nem hagyjuk abba. Újévkor került rám ismét, ezúttal határozatlan időre, azóta folyamatosan hordom (természetesen a tisztításra lekerül). Nem tudom, meddig lesz rajtam most, lehet barátnőm ma gondol egyet és leveszi szexhez, de az is lehet, hogy a következő fél évig a felcsatolós lesz a legközelebbi amivel be tudok hatolni, vagy nézhetem, amint vibrátorral elégíti ki magát. Meglátjuk. :)
2021. jan. 25. 16:51
28/28 anonim válasza:
még mindig hordasz erényövet, kérdező?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!