Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm felvetette, hogy be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm felvetette, hogy be szeretne zárni a farkamat egy erényövbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2019. dec. 3. 15:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

gondolj arra h rengeteg embernek ez hatalmas vágya, de sose talál ilyen nőt, mekkora mázlid van!

egy próbát akkor már csak megér nem?

ha nem tetszik, 2 hét után abbahagyjátok, de ebben mindenképp egyezzetek meg előre.

olyan csak a mesében meg néhány ember fantáziájában van, h bezárja a farkát a nő, aztán örökre a szolgája lesz, meg sose veszi le róla meg ilyenek. ezek játékszerek a fémet fél óra szétszedni akkoris ha nincs nálad a kulcs. a műanyagot szétszedni 1 másodperc. illetve a kis lakatokat, feltörni egy youtube videó megnézése után 10 perc. tehát attól ne félj h rajtad marad. persze lehet h te magad fogod kérni, h rajtad maradjon, mert megtetszik. azzal h nem utasítottad el helyből, hanem feltetted a kérdést, elárultad, h egy kicsit, kiváncsi vagy te is. szerintem próbáld ki.

2019. dec. 5. 22:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan próbáljátok ki, jó kis játékszer. Én is raktam volna páromra, de nem bírtuk felrakni neki, mindig állt:) Aztán meg egyedül próbálta, de eltört. Olcsó kínai volt, nem is akartunk sokat költeni rá, csak pár órás játékszer lett volna belőle.

De sajna nem jött be.

2019. dec. 6. 14:59
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Mit szeretnel? Vagy szakits, vagy elfogadod hogy a farkincad lakat alatt tartja a csajod.
2019. dec. 7. 07:35
 14/28 A kérdező kommentje:
#11 , #12, köszönöm szépen, megnyugtattatok. Belemegyek a dologba, miért ne. :)
2019. dec. 7. 14:31
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed. Legfeljebb ha nem tetszik a játék, visszatértek a normál életvitelhez.
2019. dec. 7. 15:20
 16/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Van fejlemény?
2019. dec. 14. 11:02
 17/28 A kérdező kommentje:
A múlt héten elmentünk barátnőmmel venni egy acél erényövet. Először kicsit gyakoroltuk a felvételt, levételt, hogy lássuk, milyen. Aztán péntek este rakta fel nekem először hosszabb időre, kb három órára. Éjjelre levettük. Ez jól ment, úgyhogy szombat dél körül újra rámkerült, ezúttal viszont ki kellett bírjam másnap reggelig. Hát elég kényelmetlen volt az egész éjjelt átvészelni, nagyon sokszor ráébredtem, hogy fáj, alig vártam a reggelt, hogy barátnőm felébredjen és levegye. Viszont utána kellően kárpótolva lettem. :)
2019. dec. 16. 09:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Na látod! Jól tetted hogy belementél! Majd kérünk még beszámolót! Eddig nagyon jól hangzott!
2019. dec. 17. 01:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagy mázlista vagy! Remélem, mikor bezárt voltál, nyalatta magát veled orrba-szájba! ;)
2019. dec. 27. 00:55
 20/28 A kérdező kommentje:
#19: Oh igen, volt többek közt olyan is. :)
2019. dec. 28. 02:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!