Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rajtad erényöv?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már valaha? Ha igen milyen tapasztalatotok van? Milyen fajta volt? Hogy jött az ötlet?
Kort és nemet is írjatok.
2019. aug. 21. 13:22
11/17 anonim válasza:
Rendszeresen hordok ilyet, mert a barátnőm ezt akarja, én meg mindenben engedelmeskedek neki. Ez van, a csajok uralkodnak a fiúk felett. Van, hogy meg is erőszakol, ha ugy van kedve. Az erényöv akkor kerül le, amikor ő akarja, ha nem viselkedem jól, van hogy hetekig abban tart, de azért szokta tisztítani. Ilyenkor hátrabilincselt kézzel tűrnöm kell azt, hogy nem nyúlhatok hozzá. 19f
12/17 anonim válasza:
Rajtam sose lenne, nem élvezném. Viszont azt nagyon ha a barátnőmre raknék és azzal húznám... :) de még csak fantázia
15/17 anonim válasza:
Igen, volt. Egy műanyagból készültet hordok alkalmanként, de már rendeltem egy fémet. A lány legjobb barátom vett rá, hogy hordjam, és ő szokta azt is megmondani, hogy milyen hosszan legyen rajtam.
16/17 anonim válasza:
Volt egy műanyag, 2 napig egy hétvégén át, csak akkor vehettem le ha pisilni mentem és akkor ott voltam velem a barátnőm.
Közbe folytamatosan izgatott volt hogy maszturbált vagy én csináltam neki kézzel / szájjal, aztán a 3. nap levette és akkor elélvezhettem
szerintem életem top 1 élvezés volt :D
22f
17/17 anonim válasza:
Volt, de max 8 órát bírtam ki benne. 4 darab is van nekem, de egyik se jött be. Nem is marad rajtam, ha teljesen lelankadok kibújik a herém. Van domináns barátnőm is, és hordatná is velem ha lenne egy normális hordható öv.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!