Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rajtad erényöv?
Próbáltátok már valaha? Ha igen milyen tapasztalatotok van? Milyen fajta volt? Hogy jött az ötlet?
Kort és nemet is írjatok.
igen volt.. fémből készült, kicsit kényelmetlen hosszí távom.
az ötlet fogalmam sincs már hogy merült fel..
32/F
#3-asnak
Talán kicsit ahhoz hasonlítható, mint amikor a nők arra vágynak hogy "párjuk erőszakolja meg őket".. Itt is valamiféle vágyakozás a dominanciára, ha sub hajlamaid vannak (nem számít, hogy férfi vagy). Az erényövben az is izgató, hogy az az ember dönti el, hogy mikor élvezhetsz akit igazán szeretsz. Közben meg húzza az agyad, élvezi hogy ezzel az eszközzel uralkodhat feletted (ha vannak dom hajlamai persze) és hogy ez téged/mindkettőtöket mennyire felizgat szexuálisan, látja rajtad, hogy mennyire kívánod őt, de ez a kis ketrec és az ő akarata mégis megakadályoz abban, hogy megkaphasd őt...
Ha épp olyan napja van, akkor megengedi neked, de ha akar, akkor még kínoz egy kicsit és tovább húzza az agyad.. Bármelyik is, ő csak haszonélvezője a folyamatnak és sub-ként is elsősorban csak arra fókuszálsz, hogy neki legyen maximálisan jó, a te vágyaid és akaratod így a háttérbe szorulnak.
Az egésznek van egy extra szexuális töltete a hétköznapokban, amikor annyi ideig vagy bezárva, hogy egy ilyennel a nadrágodban kell hogy kimenj az utcára, kell intézd a napi dolgaidat, miközben ezt senki más nem tudja rólad, csakis egyedül a párod. Amolyan közös titok, amely erősíti a kapcsolatotok.
Ha akar bármikor küldhet olyan üzeneteket, melyekről tudja, hogy akár akarsz, akár nem, azonnal felizgulsz rá, bárhol vagy, de azzal is csak max nagyobb lesz az édes kín amit érzel.. Továbbá az egész megfűszerezhető azzal, hogy ezeken a napokon játékokat játszotok, teljesítened kell az ő feltételeit, hogy levegye rólad, de még így sem biztos semmi..
Kedves #6-os nagyjából úgy képzeld el, mint amikor le fogod a párod mindkét kezét szex vagy csók közben, hogy “ne tudjon” menekülni.
Ez nem rossz neki, sőt élvezi is.
Az erenyöv a pasiknal ugyanez csak a farkát fogja le, és nem pár percig fog tartani.
Talán így lehet a hasonlóságot leírni.
A kérdezőnek a válaszok:
Próbáltuk mar.
Nekem nagyon tetszett! Főleg hogy nem tudtam mikor kerül le.
Olcsó kínai (CB6000) (van jobb és kényelmesebb is)
Én hoztam fel a témát.
Amit meg nem kerdeztel: Max 2-3 napot volt használva, de sokszor még annyit se. Volt hogy fürdés előtt a kezembe adta hogy vegyem fel, és majd meglátjuk mikor veszi le.
Volt hogy már 30perc után landolt az ágy mellett, de volt hogy adott egy jóéjt puszit, és úgy maradtam, de volt olyan is hogy rámmászott, levette a lakatot, majd egyből vissza is zárta, hogy meggondolta magát, persze kaján vigyorral!!!
Ez egy játék amit mindketten élveztünk, és ahogy írták is mindkét fél örömére szolgál. Szerintem csak úgy van értelme.
nem, de nagyon szeretném kipróbálni.
26 F
Rajtam is volt nagyon régen, de azóta fordult a világ és a pasiaim viselnek erényövet.
Ez igy a jó számomra.
Több típussal is kísérleteztünk. A carrara vált be hosszú távon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!