Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elojatek kozben elelveztem majd megtoroltem es be tettem a baratnomnek lehet terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Oralisan kielegitett a baratnom tegnap es elelveztem majd kerte hogy tegyem be. Elotte ovatos voltam es megtöröltem,mindenhol megis mikor kihuztam akkkr feher ondo szeru nyalka folyt ki a huvelybol. Megneztem nem ondo. Azt mondta elis élvezett. Esetleg vegyunk esemeny utanit vagy nem kell?2019. júl. 24. 20:08
11/14 A kérdező kommentje:
Es ha csak noi g-pont izgatas altal ejakulalt? Vagy csak az folyt? Mert hogy a hugycsobe marad azt ertem. De pisiltem elotte megtoroltem vizzel is szoval ertitek. Mert kerdeztem orvost es azt mondta hogy olyan mint az ondo😔
2019. júl. 25. 20:17
12/14 anonim válasza:
Figyelj,ha pisiltel,előtte (azzal az ondót “kimosva” a húgycsőből) és meg is mostad a péniszed,nem lehet gond. A feheres folyadék lehet hüvelyváladék ami akkor keletkezik ha elélvez a lány vagy nagyon fel van izgulva. Szerintem nagyon alacsony az esély arra hogy teherbe essen
13/14 A kérdező kommentje:
Csak azert megis izgulok. Mert legjobb baratom meselte o ugyan igy jart. Csak nem pisilt es mosta meg. Egybol elment,tette is be es folyt ki valami feher folyadek. Es ok nem vettek be esemeny utanit sem semmit. Csak a lany kimosta meleg vizzel a puncijat. Nyugtassatok meg mert a sirogorcs egy nap 20x kerulget
2019. júl. 25. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!