Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elojatek kozben elelveztem majd megtoroltem es be tettem a baratnomnek lehet terhes?
Nagyon nagy felelőtlenség a részetekről, ha egy lórúgásnyi szintetikus hormont tartalmazó tablettával akarjátok utólag pótolni a védekezést, ami hónapokra felborítja a barátnőd hormonháztartását, ciklusát, és szövődményként gyulladást és vérzészavarokat okozhat.
De nyilván mérlegelni kell, hogy egy nem kívánt terhesség mivel járna a számára.
Attól, hogy a péniszedet megtörlöd, egyrészt utána is termelődik előváladék, másrészt a húgycsövedben maradt sperma az elélvezés után.
Ha neked kéne egy abortuszt átélned annak minden testi-lelki következményével, vagy egy nem kívánt gyereket megszülnöd és felnevelned, akkor is élnél szexuális életet védekezés nélkül?
"Kimosta ott is mindenhol"
Gratulálok, azzal csak max fentebb juttatta azt a pár spermiumot ami esetleg nem jutott volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!