Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valaki szexelt már a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szexelt már a legjobb barátjával?

Figyelt kérdés

2019. júl. 17. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vele kezdtem és vele is maradtam.
2019. júl. 17. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

16 éves korom óta a legjobb fiú barátom. Sosem gondoltunk úgy egymásra, mindig ott voltunk és vagyunk egymásnak. És legtöbbször ez a szakítás utáni, vagy rohadt magányosnak vagyok szex volt. De nem szoktuk felhozni, megtörténik és ennyi.

2019. júl. 18. 02:08
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Én igen. Sőt a mai napig szoktuk. Fősulin volt először akkor már 3 éve legjobb barátom volt. Azóta hetente egyszer vagy havonta lefekszem vele. Nagyon jó haverom, szerelmes ugyan nem vagyok belé, de tényleg jó haver. Emellett neki és nekem is van barátnőnk.
2019. júl. 18. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kutya az ember legjobb barátja. 😀
2019. júl. 18. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
igen ,kamaszkoromban egy haverral
2019. júl. 18. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokat lógtunk együtt és mivel én vidéken lakok, gyakran nála aludtam, aztán egyik este részegen felértünk hozzá, beszélgettünk, közölte, hogy kár, hogy nem csaj vagyok, most ezt és ezt csinálná velem, elkezdene masszírozni, aztán a nyakamat csókolgatná...részletesen elmondta, hogy kerülne a számba a @-a, mondtam neki, hogy gyere, jól esne a masszás. Én biszex vagyok, ez volt az első, lesz*ptam. Majd lefeküdtünk aludni, mondta, hogy van óvszer a fiókba, ha mást is lenne kedvem kipróbálni. Sajnos síkosítója nem volt, így hiába próbálkoztunk mindennel, az hamar beszívódott, szóval iszonyatosan fájt pár lökés után, mondtam, hogy inkább akkor szájjal befejezem neki, majd vegyünk síkosítót. Pár nappal később megint elmentünk szórakozni, megint nála aludtam, akkor már amikor felmentünk mutatta egyből, hogy van. Eleinte még síkosítóval is fura volt, de aztán kellemes lett... innentől rendszeresen szexeltünk. Egy idő után női rucit is felvettem, eleinte a kedvéért, de izgatni kezdett a beöltözés, aztán később, már nemcsak a bulik után volt szex, hanem csak úgy délután is felszaladtam szexelni, évekig csináltuk, aztán sajnos külföldre költözött.

30/F

2019. júl. 21. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
6os,ez izgi volt :)
2019. júl. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!