Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap előszőr meg dugott egy férfi és most bűntudatom van. Mit tegyek most?
Enis nemreg szoptam eloszor de nekem nincs buntudatom :D Orommel tettem :D
Es h az 1.valaszolonak valaszoljak, nekem a szamba elvezett
Nos, legyél vele tisztában, hogy ez a bűntudat csak egy társadalmi nézetek által generált érzés, és nincs senki ezen a világon, akinek ártottál volna azzal, hogy élvezed a szexet egy veled azonos neművel. Volt egy pszichológiai kutatás, amiben megállapították, hogy a homofóbia csak azoknál volt jelen, akik ilyen közegben nőttek fel, azoknál egyáltalán nem, akiket nem kizárólag a heteroszexualitás mentén neveltek.
Meg most tényleg... ha élvezted és ugyanúgy megélted a gyönyört és a felszabadulást, mint előtte egy nővel, akkor minden szuper. Volt egy jó szexuális élményed. Szerintem a biszexualitás ajándék, meg úgy alapvetően a szexualitás, élvezd ki, így meg hogy partnered is van benne.... nyugi, minden a legnagyobb rendben van.
Ismételdmeg minélmgyorsabban.
Nekem is volt...aztán megismételetem és utána elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!