Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hallott erről az ideiglenes átmeneti időről szexuális téren?
Hallottam hogy van ez hogy serdülő korban nagyon sok hormon termelődik és ezáltal van aki a saját neme is iránt vonzódik,most én a lányokhoz vonzódom és mindig is hozzájuk vonzódtam de egy szerelmi csalódás után elgondolkodtam hogy meleg lehetek e és enyhén vonzódom is a saját nememhez de a lányokhoz jobban,honnan tudjam hogy ez egy átmeneti állapot vagy biszexuális vagyok e? Már annyira rossz hogy folyamatosan búslakodok ez miatt renélem nem tiltják a posztom,kérlek segítsetek
-Egy serdülő fiu
Először probáltam elmyomni a dolgot, úgyhogy egész tinédzser koromban kételyek voltak bennem mondhatni, szóval mindent összevetve nekem elég sok idő (évek) volt belátni a dolgot, hogy nem tudok változtatni magamon ezzel kapcsolatban.
3 hónap nem olyan sok még, igazábol a döntés a tiéd, hogyan tovább.
Az viszont biztos, hogyha elfojtod annál rosszabb, lelkileg teljesen szétszedi az embert.
Bocsi, de ilyen nincs. Ahhoz már rohadt sok hormon, és rohadt nagy tudatállapot-torzulás kell, hogy valaki olyasmihez vonzódjon, amitől addig irtózott.
Valószínűleg te simán csak biszexuális vagy, csak eddig "követted a beléd ültetett viselkedésmintákat".
Az orientációd tulajdonképpen mindegy, ez akkor fog nagyobb szerepet kapni, ha elkezd tetszeni egy srác. Addig ne érezd rosszul magad emiatt, ez egy teljesen normális dolog és hagyj időt magadnak.
Ha biszexualis vagy nem tragédia az sem, ha meleg lennél. Csak nyugi.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!