Milyen átmeneti szállók vagy önkéntes gazdik vannak, akiket megkereshetek?
Két éves ivartalanított macskámnak keresek átmeneti szállást/gazdát, amíg 10 napra elutaznék külföldre.Ez majd május végén lesz, de hamarosan be kell fizetni az első előleget, és nem szeretném hiába befizetni.
Tudom, vannak cicaszállók, de csak legvégső esetben választanám. A legjobb volna, ha valaki befogadná arra a 10 napra. Sajnos a családban nincs senki, aki segítene. A barátoknak kutyáik vannak...sorolhatnám.
Tud valaki valami más megoldást?
Innen lehet, hogy haza sem akar majd menni! SZUPER hely, elkötelezett család, a macskák NEM ketrecben, hanem kettéosztott szobákban vannak.
Ha tömegközlekedsz is, abszolút megéri kivinni.
Nekem állatpanzióról jó a véleményem. Kutyát panzióztatok mikor nyáron nyaralni megyek, a kutyus nagyon szereti, teljes extázisban van amikor odaérünk. Sokat foglalkoznak vele, kedvenc kajáját kapja, sétáltatják, játszanak is vele. Először mikor vittem 3 A4-es oldalnyi kérdőívet kellett kitöltenem, a kutya szokásairól, napi rutinról, betegségek, allergia minden volt azokon a lapokon.
Ami számomra fontos szempont volt, hogy állatorvosi ellátást is kapjon ha szükséges.
Egyszer vigyázott más a macskámra, második nap kisurrant a lába mellett az ajtón.
Vagy cicapanzió, vagy nálad etesse valaki a macskát, ahol a megszokott helye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!