Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehetne elmondanom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elmondanom a környezetemnek, hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Már egy ideje tudom ,hogy bi vagyok,el is fogadtam magamat igy.A kornyezetemnek is el szeretnem majd elobb-utobb mondani,csak nem tudom,hogy hogyan is kezdhetnek hozza...Esetleg valakinek szemelyes tapasztalat?Csalad,baratikor hogyan fogadta?
2019. júl. 5. 01:42
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Miért kéne? Kinek mi köze van a te szexuális életedhez?
2019. júl. 5. 05:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vezesd fel mint ahogy én azt hogy hetero vagyok, leginkább sehogy:) ez a ti LMTQ mittudom én micsoda bajotok hogy azt hiszitek hogy ez valakit érdekel. Állandóan ezzel foglalkoztok. Azt hiszed egy hetero foglalkozik, vagy gondolkozik azon hogy huu én ezt, vagy azt szeretem az ágyban. Pedig a heterok között is vannak beteg emberek:)

vagy a másik verzió, hogy megkérdezed előbb: szia, érdekel hogy mit szeretek az ágyban? Ha azt mondja hogy igen, akkor elmondod nek hogy vívódó meleg vagy, oszt ennyi:)

2019. júl. 5. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bárkinek elmondani. Ez nem tartozik se a családodra, se a barátaidra. Na, jó, a családod rá esetleg, ha nagyon kíváncsiak. Az, hogy biszex vagy, a Te dolgod, és csak rád, valamint az aktuális párodra, partneredre tartozik.
2019. júl. 7. 07:36
 4/4 anonim válasza:
100%
nem muszaj ezt vilagga kurtolni. ha valakivel beszelgetsz es esetleg veletlenul valahogy szoba jon, megemlitheted, hogy ez van es kesz. nem egy nagy es kulonleges dolog ez amit ravaszul fel kene vezetni, meg mindenkinek az orra ala dorgolni, de nyilvan tagadni sem kell, ha feljon a tema.
2019. júl. 8. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!