Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem kellene elmondanom neki ugye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy naaagy fan kérdése:

Nem kellene elmondanom neki ugye?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Ő nem tudja, mivel 99%, hogy hetero, most pedig még jár is egy fiúval. Ha elmondanám csak összekutyulnám az egészet, ugye?

2015. aug. 20. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy mondod.
2015. aug. 20. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Sztem nem olyan biztos, de az igen, hogy ha így hagyod magad sodródni, csak egy beteljesületlen szerelem délibábjaként fog megmaradni szemedben és később fogod fájlalni, hogy gyáva voltál.

Lehet, hogy elutasítana elsőre, mert megijedne, de a legtöbb lányt tudtommal izgatja a leszbikusság.

Meglehet, hogy belemenne.

2015. aug. 20. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor annyi esélyed sem lesz.

A kérdés egyszerű az 1%-ot vagy a 0%ot választod.

Megsebezhetnek ugyan, de akkor fekszel le nyugodtan, ha megpróbáltál mindent. Addig marnak a kétségek.

2015. aug. 20. 22:20
 4/11 A kérdező kommentje:
De hát jár valakivel!
2015. aug. 20. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

Lehet, hogy ez az igazi lehetőség számodra.

Nem tudom, mennyi idős lehetsz, de a lány faszija kb 14 és 100 év közt lehet, amely korban a férfiak köztudottan rajonganak a 3-as szexért 2n-1f felállásban.

Mi lenne, ha azt ajánlanád fel, hogy beszállsz 3.-nak kísérletképp? A srác nem fog tiltakozni, garantálom, a lányt pedig majd ő meggyőzi helyetted.

Az ágyban meg már azt nyalsz, amit te szeretnél :)

2015. aug. 20. 22:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces... :/

Nincs értelme. Nyugtassatok meg, hogy nincs értelme. Hiszen nem lehet köztünk semmi. És most boldog.

2015. aug. 20. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem igaz, de már írtuk.

Több lehetőséged is van: egy kézzel írt vallomás-levél, egy bulizás, ahol jól bepiáltok és úgy rendezed, hogy véletlenül összegabalyodjatok, a 3-as szex, de akár évődhetsz évekig is.

Az se rossz buli, mert közben legalább öregedhetsz, meg nem kell aggódnod a megcsalások miatt sem...

2015. aug. 20. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg párja van, addig ne akarj belekutyulni. Viszont ha esetleg szakítanak a későbbiekben, akkor elmondhatnád neki az igazat. Lehet, hogy akkor még picit "gyengébb" is lesz a szakítás miatt, jobban kapható akármire, bár ha teljes mértékben heteró, akkor tényleg el kell majd felejtened. De egy őszinte vallomást és próbát mindenképp meg fog érni szerintem, mert akkor egyrészt megkönnyebbülsz, másrészt nem lesznek benned kételyek, hogy mi lett volna, ha... Plusz, akár pozitív csalódás is lehet. ;)
2015. aug. 20. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:

De közben azért járj nyitott szemmel, hátha találsz jobbat, akire nem kell várnod sem, főleg nem bizonytalanul.

#8 voltam

2015. aug. 20. 23:13
 10/11 anonim válasza:
Mondd el neki. Én is úgy voltam hogy halálosan beleszerettem egy fiuba de nem mondtam el neki mert nem mertem gondolkoztam milyen gáz lenne ha kirohogne. Mai napig se tudja :( aztán kiderult hogy tetszettem neki. De mivel nem mutattam jeleit hogy tetszene így lemondott rolam es van baranoje. Most meg még mindig magam alatt vagyok és szeptembertől nézhetem ahogy együtt vannak minden nap. Mert egy suliba járunk. Hidd el megeri elmondani különben rossz lesz vegyel rolam peldat es ne legyél olyan toketlen mint en :D 13/l
2015. aug. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!