Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellene elmondanom neki ugye?
Sztem nem olyan biztos, de az igen, hogy ha így hagyod magad sodródni, csak egy beteljesületlen szerelem délibábjaként fog megmaradni szemedben és később fogod fájlalni, hogy gyáva voltál.
Lehet, hogy elutasítana elsőre, mert megijedne, de a legtöbb lányt tudtommal izgatja a leszbikusság.
Meglehet, hogy belemenne.
Akkor annyi esélyed sem lesz.
A kérdés egyszerű az 1%-ot vagy a 0%ot választod.
Megsebezhetnek ugyan, de akkor fekszel le nyugodtan, ha megpróbáltál mindent. Addig marnak a kétségek.
Lehet, hogy ez az igazi lehetőség számodra.
Nem tudom, mennyi idős lehetsz, de a lány faszija kb 14 és 100 év közt lehet, amely korban a férfiak köztudottan rajonganak a 3-as szexért 2n-1f felállásban.
Mi lenne, ha azt ajánlanád fel, hogy beszállsz 3.-nak kísérletképp? A srác nem fog tiltakozni, garantálom, a lányt pedig majd ő meggyőzi helyetted.
Az ágyban meg már azt nyalsz, amit te szeretnél :)
Nagyon vicces... :/
Nincs értelme. Nyugtassatok meg, hogy nincs értelme. Hiszen nem lehet köztünk semmi. És most boldog.
Nem igaz, de már írtuk.
Több lehetőséged is van: egy kézzel írt vallomás-levél, egy bulizás, ahol jól bepiáltok és úgy rendezed, hogy véletlenül összegabalyodjatok, a 3-as szex, de akár évődhetsz évekig is.
Az se rossz buli, mert közben legalább öregedhetsz, meg nem kell aggódnod a megcsalások miatt sem...
De közben azért járj nyitott szemmel, hátha találsz jobbat, akire nem kell várnod sem, főleg nem bizonytalanul.
#8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!