Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élhetném ki a medical fétisemet?
Figyelt kérdés
40es, biszexuális pasi vagyok, akit szinte csak az orvosi vizsgálatok hangulata tud felizgatni. A masztijaim és képzelgéseim mind ilyen témájúak. Full felizgat, ha engemet megvizsgálnak, de az is, ha én vizsgálhatok meg valakit. Nagyon ritka, hogy efféle dolgokra partnert találjon az ember. Ezért érdekelne, hogy ki mit tenne a helyemben. Az ilyen kösd föl és ásd el magad, meg ciki, gáz és társai beszólásoknak elébe menve: az eszemmel tudom, hogy ez nem átlagos, ha vanillaszexes lennék, nyilván engemet is megbotránkoztatna. Tisztában vagyok vele, hogy átlagemberi szemszögből nézve ez gáz. El is fogadom. De ettől az infótól nem leszek előrébb, mert sajnos a vágy és a késztetés saját döntéssel maximum csak elfojtható, de meg nem szüntethető. Nem én akartam, hogy ilyen legyek, de szétfeszít a vágy, hogy kiéljem.2019. jún. 6. 10:33
11/11 anonim válasza:
Az elképzeléseddel semmi gond nincs, úgyhogy mikorra tudnál időpontot adni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!