Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szólnátok, ha pasitok ilyet szervezne?
Sziasztok!
A kérdésem oylan 25-28 körüli lányokhoz szól, akik viszonylag konzervatívak szexuális téren, vágyaiakt nem osztlyák meg párjukkal ,stb.
Mit szólnátok, ha párotok, esetleg férjetek rátok állítana egy csajt vagy pasit, hogy csábítson el titeket azzal a célzattal ,hogy megnyíljatok szexuálisan?
Köszi a válaszokat!
25/f
A kockázatot ismerem, ezért főleg csajra gondoltam.
De a kérdés az ,hogy mti szólnátok?
Nem akarlak b***ogatni, de már az őskorban alkalmazták a kommunikációt, még ha nem is így hívták.
Nem tudom, mit szeretnél elérni a barátnőd él, merre legyen nyitottabb, de ülj már le vele, és beszélgessenek arról, hogy mit szeretnél. Ha ehhez nincs merszed, vagy elutasítja az ötletedet a barátnőd, akkor működhet még az is, hogy szex közben a fülébe suttogod a vágyaidat. De ezt nem egy alkalommal kell megtenned, hanem sokszor, és hosszú évek telhetnek el, mire célt érsz. Nekem ez működött, az elutasítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!