Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 40+ ferfi vagyok. Beleszerette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ ferfi vagyok. Beleszerettem egy 16 eves fiuba. Eddig soha nem tortent velem meg csak hasonlo se. Ki mit javasol, kinek milyen a tapasztalata ilyen téren? A fiu tud rola, elmondtam neki. Nem volt nagy meglepetes számára amikor megtudta.

Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 21:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek aki hozzaszolt a temahoz.
2019. jún. 2. 21:26
 12/15 Marton_P válasza:
100%
Az az érdekes ebben a kérdésben, hogy kísértetiesen hasonló eset van velem is. Csak én vagyok az a 16 éves srác. Nagyon nehéz bármit is írni ehhez, de amit nagyon szeretnék leírni az az, hogy nekem is pont annyira izgató ez, pont annyira vágyom rá, mint a kérdezo. Csak egy a gond, hogy egyszeruen nem tudom kimondani azt a bizonyos IGEN-t. Tapasztalat hiányában nagyon szégyellos vagyok.
2019. aug. 10. 20:31
 13/15 kovpet ***** válasza:
100%
# 12: De cuki :)
2019. aug. 11. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#12. Akkor ne mondki a "ráutaló magatartás" is elég eggyeseknek. Márha értik/tudják mi a dörgés.
2019. aug. 17. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó lenne szintén középkorú férfiként, ha egymásra találhatnánk egy szolid,értelmes sráccal, akivel boldogak lehetnénk....

Közösen nézni az őszi napfényt egy szép tájban és boldogan összeölelkezni :)

2023. okt. 6. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!