Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/pasik! Melyikre voksoltok? ( Biszex kèrdès mindkèt nem válasza èrdekel! )
A: baba
B: saláta
C: hamburger
1: szőrös
2: fazonos
3: csupasz
Rakjátok össze azt a betű ès számkombót ami nektek a legjobban bejön 😊 írjatok nemet ès kort, lányoknál az is èrdekel nekik milyen van 😊 bi/N
Megijedtem, hogy a "Melyiket választanátok?" szexuális kérdés első választási lehetősége a baba... Bakker, kellett néhány mp, hogy leessen mivan. :D
1. D: Egészséges
Nekem tök mindegy, hogy mekkora vagy milyen a színe. Legyen finom selymes a tapintása és könnyen kezelhető. :D A tulaja meg legyen bátor és mondja el, hogy mit szeretne és mit nem.
2. D2 D3
De egyszer kipróbálnám nagyon szőrőssel is, biztos jó lehet beletúrni. Illetve fazonnál megnéznék élőben egy konkrét mintásat, például szívecskéset vagy mitt'omén... Pepita kockásat :D Vagy a nevem kezdő betűjét. De gondolom ezeket nem olyan könnyű megcsinálni.
A hamburger az melyik fajta? 😂 Életemben nem hallottam még!
N
Nekem B-C között van és 3
B3 a kedvencem
18/bi/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!