Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves, nős, többgyermekes heteró férfi homoszexualitásról fantáziál, ez normális?
Késő negyvenes vagyok, öt évig volt egy fiatal nős barátom,messzire költöztek, így vége lett.
Másfél éve nem találok olyan megbízható,értelmes nős, vagy bi havert, akivel jól éreznénk magunkat, ha ráérunk.Pedig a hely is adott nálam.
Pont egy nős, gyermekes, értelmes , 43 éves férfi az, akiről azt hittem, hogy ő lesz az..
De azt a hazugság és gyávaságözönt, amit miatta el kellett viselnem, nem hittem volna.
Állandóan keres, szépeket ír, amikor megszervezzuk a találkozást,a legkirívóbb hazugságokkal tűnik el. Eddig 8 emailfiókot törölt pl emiatt.
Amikor élőben először beszélgettem vele, voltak határozott elképzelései, minden ok volt, kémia, stb. És mégis, így állunk. Mostmár nem állok vele szóba, soha nem fogok vele találkozni.
Sajnos a nősök többsége ilyen, nem mondja nyíltan, hogy basszus, bizonytalan vagyok, nem merem. Hanem átvágja, hitegeti azt, aki pedig örulne egy ilyen férfinek.
Azt mondom, aki ilyen, maradjon a családjánál, mert szemét dolog a kamusorozat. Ami úgyis kiderul, és akkor a továbbiakat csak nehezíti.
Aki pedig korrekt és lép is, annak innen is kívánok sok sikert és sok szép órát azzal, akivel majd összejön :)
49 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!