Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha hetero hazas ferfikent formas meretes farokra vagyom? . Persze masera
Rajta Pajti :)
Tedd meg amit meg kell !!
Ajánlom először csak vedd kézbe a dolgokat !
34/F/Bi
Nekem 1 éves hetero kapcsolatom után fordult meg a fejemben először. Már fél éve ki akarom próbálni, de nem jön a megfelelő. ha gondolod írj:)
24,Pest
Világ életemben hetero voltam, kevés baráttal, rengeteg barátnővel!
Egy hármas alkalmávala feleségem megkérdezte, hogy nem szállnék-e be mellette az orális szexbe? És én megtettem.
Azt hittem, hogy nagyon rossz lesz, de nem okozott semmilyen kellemetlenséget, sőt kissé izgatott a szituáció.
Pasival (még) nem voltam úgy, de orálisan már oda vissza működött...:) Nem lesz mindennapos dolog, de elfutni sem fogok, ha lehetőség mutatkozik.
Én fiatal pasiként arról fantáziálok,hogy valakit szopatnék.Szóval,ha valaki benne lenne írjon nyugodtan :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!