Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Ti mit szeretnétek nézni-, látni-, kipróbálni-, átélni 2 biszex fiúval az ágyban?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, legyetek szívesek.
Ha volt már ilyenben részetek, arra is kíváncsi lennék. :)
Lehet privátban is.
2019. ápr. 22. 05:28
41/44 anonim válasza:
Púrhabbal feltölteni a seggüket és a szájukat.
42/44 mantis religiosa válasza:
Micsoda fantáziák... 😮
43/44 anonim válasza:
Én nagyon rá vagyok kattanva a meleg sorozatokra, főleg a Netflixesekre (Írjon aki még szereti a "Fülig beléd zúgtam" és a "Szerelem vagy kötelesség" című sorit :D )
úgyhogy ha odakerülnék, hogy végignézhetném élőben ahogy két szexi pasi egymásnak esik szerelemtől túlfűtve, vagy előttük maszturbálnék vagy csak csorgatnám a nyálamat rájuk...
Természetesen tudom hogy ez nem reális és soha se fog megtörténni, de álmodozni szabad :P
Éljen Wille és Simon, illetve Nick és Charlie! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!