Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akiknek ez bejön?
Figyelt kérdés
Egyszer kétszer voltam már férfival, de egy alkalomnál többet szinte egyikőjükkel sem találkoztam, mert nem tetszett nekik, hogy kicsi a farkam (kb 13 cm) és volt, hogy hamar el is élveztem. Esetleg van olyan akinek inkább ez jön be?2019. ápr. 8. 09:22
1/8 anonim válasza:
Nekem bejön, bár engem csak az orál érdekel, szex nem.
26F
2/8 A kérdező kommentje:
Leginkább engem is az vonz :)
2019. ápr. 8. 09:27
3/8 anonim válasza:
Az csak jó ha hamar kapom orálnál
4/8 anonim válasza:
Szerintem a pici farok sokkal jobb, mint a nagy. A nagy látványnak esetleg lehet vonzó, de kicsi mindenképp praktikusabb nekem.
5/8 anonim válasza:
ha jol nézel ki ,akkor engem se zavar
8/8 anonim válasza:
Sokkal jobb szopni, mint egy nagyot. Az meg, hogy hamar elmész szintén jó. Nem zsibbad el a szám mire megkapom a friss anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!