Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz biszex pasit találni?
planetromeo.
de én párat az index fórumon találtam.
Mind az Indexen, mint a Rómeón a biszexnek mondott férfiak nagy többsége egy kamus, gyáva, gerinctelen alak, aki csak átveri azt, aki tényleg találkozni is akar,és nem az a célja, a szórakozása, hogy monitor előtt veri magának,ha elélvez,akkor pedig gyorsan törli magát,de még az emailfiókot is.
Lehet, hogy számban sokan vannak,de lépni kb minden 50. vagy 100. mer. Minden korosztály tele van vágyakozóval, virtuális szeretővel,de élőben még telefonon sem mernek beszélni. Jobb otthon a langyos szarban uldögélni és közben emésztődni a váygtól, kínlódva és a családdal szemétkedve levezetni a nagy feszultséget.
Nem értem, miért nem tud a többség, legalább egy kulturált beszélgetést bevállalni egy kávé mellett, annak még nincs tétje...utána még lehet gondolkodni és dönteni. De nem kamuzni és ígérgetni,a levegőbe, és minden nap új és új profilokat gyártani és kezdeni elölről a mások hulyítését....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!