Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányként lánnyal lefeküdni?
""Köszi", hogy lecenzúráztattad a válaszom. Ja és az, hogy a "bi" kategoriában írtad ki a kérdésed az azt jelenti, hogy még nincs minden veszve. Még változhatnak a dolgok.
Most lehet besértődni, de hozzád egy határozottabb férfi illik. Nem ilyen „nyulbéla” féle. Akkor nem merülnének fel benned ilyen kérdések. Olyan aki elkap kutyapózba, egyik kezével hátrahuzza a hajad, a másik kezével meg a s.ggedet csapdossa, miközben jó keményen megrak, hogy az se tudod hol vagy.
Akkor tudnád, hol a helyed, és nem lenne benned ilyen kétely."
Ezt kaptam. :D Az ilyenek mit éreznek? :D
Ki kell ábrándítsalak, nem akarom hogy bármi is változzon.
Nem én cenzúráztattalak, én csak leszavaztalak mert érdemben semmit nem tettél hozzá a kérdésemhez, csak másról írtad le a véleményed ami engem baromira nem érdekel.
Nem sértődtem be mert teljes mértékben hidegen hagy amit írsz. :D
Mostanában amúgy is a lányok érdekeltek jobban, de ezzel most még inkább elment a kedvem a férfiaktól.
A kérdésre válaszoljatok légyszi.
Nekem is elveszi a kedvem az a sok kanos pasi, aki privátba bombáz mindenféle hülye kérdéssel. Ilyenkor elgondolkozok, hogy lehet jobb lenne ha átváltanék lányokra mert kicsit engem is vonzanak ;)
Bocs a kérdésre nem tudok mit válaszolni, még nem tudom, de egyszer ki szeretném próbálni lánnyal :) Megértőbbek, mint a pasik, nekem legalábbis ez jött le
Én is sokat gondoltam rá, hogx kipróbálom lánnyal, csk nem volt rá még lehetőségem. :/
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!