Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti foglalkoztok vele, ha pl uszoda, vagy akármilyen egybenyitott közös zuhanyzóban áll a farkatok mások előtt?
Én is ezt tapasztaltam, mint az előttem író 34. Sokszor megyek fürdőbe, uszodába, szaunába nyáron nudira. Konkrétan merev állót még talán sehol nem láttam. Zuhany alatt láttam néha félkeményet.
Vad nudin ott láttam sok keményen állót, de az más téma ! Ott direkt felhúzzák! És látványosan sétálgatnak állóval.
35
Én bizony láttam. Nem sokat, de mivel naponta tusoltam edzlsek után, hidd el, nem egyszer akadt meg a szemem egy álló dákón a tusolóban de még az öltözőben is. Nyilván ezek a vagányabb srácok voltak, akik tettek rá, sőt, már poént csináltak belőle, aztán nyilván azt nem tudhatjuk, hány olyan volt, aki inkább gyorsan a falnak fordult és addig ki se jött, amíg nem lankadt neki.
De lényeg, hogy akadt olykor 1-2, de ez úgy tusolós és öltözős közegben nem számított semmiféle szexuális töltetnek. Teljesen semlegesen kezelte mindenki, az adott srácot meg igazából irigyeltem, amiért ennyire bevállalós és "szemérmetlen", azaz laza és így tudta kezelni, hogy inkább én jöttem zavarba.
Úgyhogy igen, van ilyen. Aki meg sose látott, hát ... mit mondjak? nem jár gyakran vagy rossz helyre jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!