Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti foglalkoztok vele, ha pl uszoda, vagy akármilyen egybenyitott közös zuhanyzóban áll a farkatok mások előtt?
Figyelt kérdés
Nekem általában szokott, de nem érdekel ha más látja, más is van ezzel így?2019. ápr. 4. 12:40
21/32 anonim válasza:
Ha valaki nezi a farkam aznap szart utoljára életébe
22/32 anonim válasza:
beteg vagy kedves elottem szolo
23/32 anonim válasza:
Nem szoktam foglalkozni vele, megszoktam már, hogy mindig feláll ilyen helyen.Nem takargatom,egyáltalán nem baj,ha meglátják.
24/32 anonim válasza:
Rendszeresen feláll. Régebben takargattam, de láttam, hogy nem vagyok ezzel egyedül, most már nem zavar annyira.
25/32 anonim válasza:
Nekem is feláll de nem zavar exi vagyok
26/32 anonim válasza:
Szinte mindig feláll, de egyáltalán nem zavar.
27/32 anonim válasza:
huh megnézném mind ahogy meredezik
28/32 anonim válasza:
Gyakran feláll, de egyáltalán nem zavar.
29/32 anonim válasza:
Nekem mindig feláll,gyakran,ha megyek be az öltözőből a zuhanyzóba,már akkor meredezik. Egyáltalán nem zavar,sőt büszke vagyok rá,szívesen mutogatom.
30/32 anonim válasza:
Gyakran feláll, főleg ha jó pasik is vannak a közelben. Nem szeretem mutogatni. Befordulok a fal felé és hidegebbre állítom a zuhanyt. :)
Láttam már srácokat merev, félmerev farokkal az öltözőben és nem zavarta őket. Az engem sem zavart. :)
30bi/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!