Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan lány vagy nő aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány vagy nő aki járna egy olyan transz sráccal aki nem látszik annak, mert a környezete miatt nem változtathat a külsején? 22

Figyelt kérdés

2019. ápr. 1. 07:46
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
84%
Biztos van. Csak nehézséget okoz, hogy ha leszbikus a nő, akkor nőnek fogja tekinteni a srácot, miközben neki pont elég probléma, hogy - a külseje változtatásának hiánya miatt - más is annak tekinti. Érdemes olyanokkal ismerkedni, akiket ez direkt vonz. Én is transz vagyok, jártam már férfival, akit csak addig érdekeltem, amíg nem volt meg a váltás, utána már ciki lett volna felvállalni a meleg kapcsolatot, még ha én is voltam az aktív fél. Nem egyszerű, de az elején, legalábbis pár randi után, korrekt elmondani. Olyanokkal érdemes próbálkozni, akik pánszexuálisnak vallják magukat.
2019. ápr. 2. 21:39
 42/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm 41-es :)
2019. ápr. 3. 08:29
 43/50 anonim ***** válasza:
76%
azert durva ez a ketszinuseg, hogy te elvarnad, hogy cisz legyen a parod, mig te transz vagy...
2019. ápr. 3. 10:33
 44/50 A kérdező kommentje:
Milyen kétszínűségről beszélsz itt?Mivel nem vagyok pánszexuális így nem vonzodom transzneműekhez.Ebben mit lehet megérteni?
2019. ápr. 3. 13:58
 45/50 A kérdező kommentje:
*nem
2019. ápr. 3. 13:58
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
csak annyit, hogy szerinted ok nem teljeserteku nok akkor a te meglatasodban... ergo te sem vagy olyan ferfi sajat magad velemenye alapjan sem... csak azt nem vagom, hogy igy miert kene barkinek elfogadnia :D
2019. ápr. 3. 14:35
 47/50 anonim ***** válasza:
0%
De még nem válaszoltál a kérdésre. Ha lenézel magadon fütyit látsz, vagy puncit? Reggelente álló kukival ébredsz, szoktad vakargatni a golyóidat? Ha egyik sem, akkor nem vagy férfi. És nem is leszel.
2019. ápr. 3. 15:41
 48/50 A kérdező kommentje:
Na jó figyelj fogalmam nincs miért kommenteltek ti hús vér pasik ,mikor nőknek szólt a kérdésem.Egyáltalán othon vagytok a témában,vagy csak random kiválasztatok valami kérdést és arra írtok valami random pocsék választ
2019. ápr. 4. 08:09
 49/50 A kérdező kommentje:
Még valami kedves 47-es ilyet én nem mondtam ,csak annyit hogy mivel nem vonzódom a transzneműekhez így nem vagyok pánszexuális!Tisztában vagy vele mi mit jelent?
2019. ápr. 4. 08:11
 50/50 anonim ***** válasza:
89%
Járasd már le jobban magadat meg a férfi nemet. :D ennyire nem unatkozhatsz
2019. ápr. 4. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!