Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok?
A nők teste se képen, se videón nem vonz, sőt, igazából egy női test csakis akkor vonz, ha az illető nőbe konkrétan szerelmes vagyok, de akkor az övé tetszik, és szexuálisan is vonz.
Férfiakkal kapcsoltban már egy szimpla kép (egy ismeretlen emberről) is fel tud izgatni, vagy bármi.
Ez nem fura így? Nektek van ilyen? Mitől lehet? Biszex vagyok?
25N
Szerintem enyhén biszex.
Lehet, hogy neked az kell ahhoz hogy szexelj azonos nemű partnerrel, hogy megismerd, ha ez megtörtént a leírtak alapján menne is vele a szex.
A biszexeknek sok fajtája van, van aki sz-pni szeret de a csóktól már undorodik, és még sorolhatnám.
Akkora hülyeségeket tudnak írni egyesek komolyan,csak nézek.😂😂 Hogy lenne már a kérdező enyhén biszex,ha tud szerelmes lenni nőbe?!Férfibe pedig lehet nem is,arról nem írt semmit.Én is biszex vagyok,de sosem tudtam beleszeretni egyetlen pasiba sem,csak nőkbe.Habár nálam is így van a nők esetében 90%-ban,hogy csak az vonz szexuális,akibe szerelmes vagyok.
Egy nő. ;)
Köszi! :)
Ja, akkor ez kimaradt: férfiba is tudok szerelmes lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!