Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeket mennnyie izgat kinyalni egy masik lany feneket ha tetszik?
Hát gyerekek gerekek, mitől lettetek ilyenek ?
Mármint az egész életformátok erről szól. A folyamtos beszólogatás, lekostolás, cinikusság és pejorativ megmozdulások.
Nem mindegy ki irta ki a kérdést ?
egy 12-éves kisgyerek, vagy egy pszichopata, vagy egy 78 éves nagymama ? tökmindegy.
Van egy kérdés, ami ugye ilyenformán absz.személytelen, és jöhetnek a válaszok és válemények.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki bármit kérdez, az tutti hogy a 3. válaszoló lekostólja-beszólogat a kérdezőnek.
Komolyan súlyosak vagytok :-)
De kint az utcán is ezt látni, állandóan a másik b...sztatása, lekostolása, ha valkihez hizzászólsz az utcán, azonnal gyanakvás x1000 a reakció, semmi mosolygós válasz egy egy kérdésre.
Ennyi.
Mellesleg én minden lány, akivel együtt voltam, fenekét IS !!! elnyaltam, főleg 69-ezés közben, de ha hanyatt fektetve folytattam, akkor is. És amikor már a popsijáig elázott, akkor nagyon atomfinoman elkezdem körbe körbe szinte cirógatni a popsilukat. Eddig mindegyik megőrült tőle és nagyon lassan, szinte mm-ről mm-re becsúszik az egyik ujjam is. Elsőre csak max. 1 cm-re és lassan mmozgatom, nem ráncigálom ki-be. Csak szt veszi észre hogy akkorát élvez, mint még soha.
Na ha erre ráérez, utána már nyert ügy, mert nem "este megbeszéltük az anált" műsor lesz, hanem 5-10 ilyen élmény után ő IS!!! akarja majd.
Hát ennyi.
Dehogy sütöm el az itt tart az ország.... dumát soha.
Csak egyszerűen nem kerülök kapcsolatba olyanokkal, akik folyamatosan csak lehúznak mindent és lekostólnak. Én kicsit máshogy élek, bocs.
De ettől még észreveszem a savazást :-) És néha néha szóvá teszem.
Ennyi. Halálosan kiegyensúlyozottan élek, élhetek, kizárva a savazókat magam mellől :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!