Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de van egy lány aki tetszik, volt már valakivel hasonló?
Biszexuális vagyok (voltam már lánnyal) egyik lány osztálytársam tetszik, és valamennyire szeretem is, jobban mint barátot, de mégse szerelemből. Este olyat álmodtam hogy képet csináltunk, én oda bújtam hozzá és éreztem hogy forr a levegő köztünk, és ez furcsa nekem, hisz van párom, vajon jelenthet ez az álom valamit? Nem ez volt az egyetlen álmom vele.. és zavaró hogy nemtudom mit jelenthet, mert szeretem a barátomat de mégis van ő is és ahj.. valakivel volt már ilyen?
Köszi előre is a válaszokat. 17/L
Igazából, nem szívesen dobnék el lassan 3 éves kapcsolatot.. (barátommal)
Szerintem az lesz a megoldás ha elmegyek a suliból, mivel csak akkor jön elő ez az érzés ha hosszútávon látom őt, és vele vagyok, így meg nemjó hogy őt is akarom de a páromat is. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!