Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok milyen erzes volt eloszor belenyalni egy punciba? Van olyan nö aki evek ota vagyik ra, de nem mer lépni, mert ugymond boldog hazassagban el es ezt nem akarna felvállalni mas elott. De megis nagyon izgatja?
Figyelt kérdés
vALÓS LANYOK VALASZAT VARNAM..IGEN..MINDEN PASI SZERET NYALNI EZT TUDJUK..2019. febr. 26. 16:45
1/7 anonim válasza:
Engem mindigis érdekelt milyen lehet egy nővel, de boldog vagyok nagyon a párommal, tőle szeretnék gyereket, együtt élünk, stb, nem dobnám el magamtól soha semmiért. Tudja, hogy nem közömbösek a nők nekem, egy buliban, ittasan még a kapcsolatunk elején smároltam egy csajjal, és már azon kiakadt, visszagondolva jogosan. Akkor még nem gondoltam, hogy ezt ő megcsalásnak élheti meg. Pedig soha nem csalnám meg.
2/7 anonim válasza:
Házasságban élek, gyerekek is vannak, az utóbbi időben egyre többször jut eszembe, milyen lehet egy másik nővel? Nem érdekelnek a fiatal lányok, a velem korú (40es) nők inkább. Valószínűleg ez csak kíváncsiság, mert nem tapasztaltam még, hogy valaki konkrétan felizgatott volna.
3/7 anonim válasza:
Feleségem szerint nagyon jó. :)
4/7 anonim válasza:
2es vagyok, privát üzenetre a válasz: izgat, érdekel, milyen lehet szeretkezve atolelni, csókolni, stb. egy másik nőt. Minden, ami egy nő és férfi között megtörtenhet, milyen érzés lehet.
5/7 anonim válasza:
Én megtettem, lefeküdtem egy régi barátnőmmel. Fantasztikus volt először kinyalni. Azóta néha találkozunk, és még mindig imádom. Nem tudok betelni vele.
6/7 anonim válasza:
Engem nagyon izgat a gondolat, hogy milyen lehet lánnyal lenni, de ennyi. Van barátom 2 éve, csak férfival tudok kapcsolatot létesíteni, de attól pár alkalomban benne lennék lánnyal :) 20/L
7/7 anonim válasza:
21 éves hetero lány vagyok, és egy ideje engem is izgat a kérdés, konkrétan egy barátnőmmel kapcsolatban, de eddig nem mertem nála előhozakodni a dologgal. Tegnap mégis megbeszéltük (egy másik kérdésnél részletesen leírtam a sztorit), és kiderült hogy ő is hasonlóan érez, mint én. Szóval hamarosan meg fog történni a dolog, majd kibújok a bőrömből annyira izgulok és várom a napot... remélem ő is így van ezzel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!