Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális/leszbikus nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális/leszbikus nők! Nektek sikerült interneten női szexpartnert találnotok?

Figyelt kérdés

2019. febr. 17. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2019. febr. 18. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszer. Bár az hármas lett, plusz pasival. De azóta senkit, előtte és utánna is csak a kamucsajok :(

26N

2019. febr. 18. 02:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem. Egy lány volt tavaly, akivel komolyabb levelezésig jutottunk és úgy gondoltam, hogy ebből még bármi lehet (nem párkapcsolatot kerestem, hanem kalandot) de egy idő után kezdtem azt érezni, hogy "sok"

Szexpartnert kerestem, nem az új, legjobb barátnőmet. Persze, nem baj ha egy kicsit ismerjük egymást, de na...

Ha egyszer szembe jön a lehetőség, élni fogok vele, de nem keresem, mert szinte mindegyik próbálkozás kudarc vagy csalódás volt.

34n

2019. febr. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!