Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális lettem-e?
Egy homoszexuális ember csak és kizárólag a saját neméhez vonzódik szexuálisan és érzelmileg is. Szerintem te se hiszed hogy meleg lennél.
Léteznek biszexuálisak akik valamilyen mértékben vonzódnak mindkét nemhez szexuálisan és/vagy érzelmileg. Van aki egész kicsi mértékben, van aki egyenlő arányban.
Heterókat minden értelemben csak a velük ellentétes nem érdekli, vonzza.
És az asszony mit szólt hozzá, hogy egy másik faszi cumizott le? Vagy legalább te tudtad, hogy így lesz, amikor kérdezték?
Én tuti elzavartam volna a csávót, ha le akart volna cumizni.
Bédéjesem, meg a domina szolga. Lol. Hát hetero nem vagy maradjunk annyiban. Szép új világ mutasd magad.
Nekem aztán integethetne a bőrgatyás Mariska az ostorával, de Pista akkor se cummanthatna le.
Enyhe biszexnek mondanálak.
Szerintem nem az izgatott, hogy épp egy pasi szop le, hanem a domina, és a sub szerep.
Azért enyhe, mert ha a domina nem lett volna ott, nem hiszem hogy belementél volna, hogy leszopjon egy pasi.
Ismerek olyan biszex párokat, akik párban az azonos bennem is vannak, de szólóban már nem mennének bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!