Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket izgat ha a pasitok Bisex? Elfogadjátok, vagy hamár ilyen akkor nektek is jusson ki a jóból címszóval 3asban megengedett?
Szóval zavar hogy valamiben az egyik nem tagjaival szemben elítélőbbek mint a másik nem tagjaival szemben, de egy kis sértettség hatására már te is képes vagy ugyanezt megtenni csak a másik nem képviselőit diszkriminálod, ami persze oké. Hiszen az egyensúlyért teszed. Persze nem úgy hogy a fiúk tekintélyét feljebb tornáznád, és te leszel az aki kiáll értük ha megalázzák őket, hanem a lányokét le, elkezded őket alázni.
És nem érted miért zavarja ez azt, aki észrevette. Értelek.
Örülök hogy leesett!
És mint azt te is látod én egyedül kevés vagyok feltornázni a fiúk tekintélyét, és még így is engem támadnak!
Jól elbeszélgetsz magaddal, de jó lenne ha először tisztázod melyik oldalon állsz.
És hogy a fiúkat nem szidta senki?
Ennél a kérdésnél a 6-os,7-es versenyző mit írt?
1.Annál a kérdésnél a 6,7 versenyző továbbra se biszex lány, szóval az hogy te két idióta homofób pasi miatt a biszex lányokon állsz bosszút továbbra is kétszínű dolog.
2.Ott azért nem írtam semmit mert te leírtad amit akartam, de ezt már mondtam.
3.De neked semmi jogod nincs felettük ítélkezni hogy a egyik esetet elítélik, a másikat nem, ha te is ugyanezt teszed.
Mintha azt mondtad volna hogy hagyjam abba a vergődést, meg hogy nem téped tovább a pofád. Ennek ellenére továbbra sem bírsz leszállni rólam, rólam aki egyiket sem ítéli el. Velem bírsz vitatkozni, viszont azóta máshol is beszóltak a fiúknak, ahol én megvédtem őket de a te kommentedet érdekes módon nem láttam. Egyszer beszóltál nekik, nagyon ügyes vagy azóta arra voltál képes hogy engem cs*sztetsz mindenhol, amikor én semmit nem ártottam neked, meg lenőietlenezed, lep*csázod a biszex lányokat akik szintén semmit nem ártottak neked.
Itt a #11 is visszataszítónak hívta a bi fiúkat, én a 12,14 válaszomban visszaszóltam neki, te figyelmen kívül hagytad de engem megint elő tudtál venni. Mert azzal sokat segítesz a bi fiúk helyzetén. Ja nem.
Amúgy nem én vagyok az egyetlen 81%os felhasználó.
Persze tudom hogy nehéz elhinned hogy nem én vagyok az egyetlen aki nem ért egyet a kétszínű viselkedéseddel.
Tessék ha nem hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!