Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket izgat ha a pasitok Bisex? Elfogadjátok, vagy hamár ilyen akkor nektek is jusson ki a jóból címszóval 3asban megengedett?
12.-nek.
A VALÓDI életben, nem itt a GYIK-en, szerinted 100-ból hány nő alázná meg magát egy ferde partnerrel? 2-3, HA a pasi gazdag és még 1-2 olyan nő aki defektes. A többi, normális nőnek nem kellene olyan srác, akinek egy másik pasi fordítja ki a végbelét
10-es.
Igazad van a 81%-os azóta engem oszt mióta felhívtam a figyelmet kedves első kommentelőre..
Ha ennyire tájékozott vagy akkor nyilván azt is észrevetted ahogyan én is és azért kezdtem azt csinálni amit hogy a bi vagy meleg fiúkat jobban elitélik mint a nőket!
Én csupán a mérleg nyelvén próbáltam billenteni a fiúk javára.
DE! Nem azok lettek kiosztva akik a fiúkat sértegetik hanem CSAK én mert mertem a mindenki által dicsőített kislányokat becsmérelni.
De most is kiosztotta aki a fiúkat sértegette.
Nem tudom te hol élsz de én mindent kaptam eddig a biszexualitásomért csak dicsőítést nem. :/
Így már értem a miértet, felőlem csináld engem nem zavar, de szerintem ezzel csak ugyanoda süllyedsz. Jó lenne ha legalább mi biszexek nem bántanánk egymást.
Igazad van hogy igazságtalan hogy a fiúkat elítélnek míg a lányokat nem, de mondjuk ez se minden helyzetben igaz. Ezért is, meg azért mert valamivel nem értesz egyet nem kellene erre egy egész közösséget ráhúzni, őket becsmérelni, főleg a biszex nőket mert pont ők akik még leginkább elfogadják ha egy fiú is biszex.
Én végig értettem hogy te a mérleget akarod egyensúlyba hozni, csak teljesen igazságtalan a gondolkodásmódod.
Ezzel nem a fiúknak lesz jobb, a lányoknak lesz rosszabb. Ennél fogva ez csak rosszindulat a részedről, vagy irigység nem tudom. Ez a "fiúkat nem fogadják el lássák a lányok hogy őket sem mindenki" felfogás egyszerűen annyira kicsinyes és rosszindulatú. Ha egyensúlyt akarsz akkor védd meg a fiúkat, vagyis az ő helyzetüket próbáld javítani, ne a lányokét rontani. Akik bántják a hetero fiúkat, nem lesznek megbüntetve azáltal hogy a lányokat becsmérled, ezzel pár lányt sértesz meg ugyanazzal amivel téged is megbántottak. És lehet hogy pont olyan lányokat akik támogatják és kiállnak a bi fiúkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!