Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden férfi kíváncsi mások farkára?
Aki heteró, az is kíváncsi rá hogy kinek milyen farka van?
Vagy ebben az esetben már biszexuális?
Azért kérdezem,mert engem iszonyatosan izgat.
Na nem úgy hogy szexelnék férfival, csak a látvány és hogy milyen érzés lehet megérinteni,kiverni másét!
A legtöbb férfi megnézi a másik szerszámát, lehet ez nyilvános tusolás közben, piszoárnál és a többi.
Ha csak megtekinti, összemérés szempontjából, hogy a másiké vajon milyen, nagyobb-e stb, az még belefér a hetero kategóriába. Viszont ha a lányvány nemi vágyat is vált ki belőle, vagy arra gondol, milyen lehet megfogni, kiverni. Az már minimum biszex, de nem hetero.
Ismerős a dolog, nálam is így kezdődött.
Azon ne idegeskedj, hogy miért érdekel más férfié ?
Biszex vagy, kis mértékben. Nem tudsz tenni ellene semmit!Ilyennek születtél, csak elfojtani tudod a vágyat (és szenvedsz ) vagy kipróbálod.
Ez szexuális vágy, ettől szeretheted a barátnőd ! A kettő nem függ össze szorosan.
Én is megnősültem, majd elmúlik ez a kíváncsiság !
Nem NEM MÚLIK EL !!
Ên is megnézem mások farkát már csak az összehasonlítás miatt is.
Mellesleg màsok is megnèzik az enyémet,szóval ez szinte természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!