Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek minden férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden férfi kíváncsi mások farkára?

Figyelt kérdés

Aki heteró, az is kíváncsi rá hogy kinek milyen farka van?

Vagy ebben az esetben már biszexuális?

Azért kérdezem,mert engem iszonyatosan izgat.

Na nem úgy hogy szexelnék férfival, csak a látvány és hogy milyen érzés lehet megérinteni,kiverni másét!

2019. jan. 26. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfi megnézi a másik szerszámát, lehet ez nyilvános tusolás közben, piszoárnál és a többi.

Ha csak megtekinti, összemérés szempontjából, hogy a másiké vajon milyen, nagyobb-e stb, az még belefér a hetero kategóriába. Viszont ha a lányvány nemi vágyat is vált ki belőle, vagy arra gondol, milyen lehet megfogni, kiverni. Az már minimum biszex, de nem hetero.

2019. jan. 27. 13:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Elég gáz azért és ijesztő, hogy világ életemben a nőkhöz vonzódtam,most mégis némi vágy hajt hogy másét megfogjam és kiverjem :( Magam sem értem.. Köszönöm a válaszokat!
2019. jan. 27. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Kb ugyanígy vagyok ezzel. Nem is kb hanem teljesen
2019. jan. 27. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Gáz vagy nem gáz, annál jobb érzés nincs mikor egy másik pasi szerszámát markolászod, húzogatod :)
2019. jan. 27. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2019. jan. 27. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is megnézem , söt a feleségemnek is mondom , de néha ö is mondja nekem - odanézz mekkora van naki .
2019. márc. 5. 08:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a dolog, nálam is így kezdődött.

Azon ne idegeskedj, hogy miért érdekel más férfié ?

Biszex vagy, kis mértékben. Nem tudsz tenni ellene semmit!Ilyennek születtél, csak elfojtani tudod a vágyat (és szenvedsz ) vagy kipróbálod.

Ez szexuális vágy, ettől szeretheted a barátnőd ! A kettő nem függ össze szorosan.

Én is megnősültem, majd elmúlik ez a kíváncsiság !

Nem NEM MÚLIK EL !!

2019. márc. 9. 12:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ên is megnézem mások farkát már csak az összehasonlítás miatt is.

Mellesleg màsok is megnèzik az enyémet,szóval ez szinte természetes.

2019. dec. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!