Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a gyereketek bevallana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a gyereketek bevallana hogy biszexualis hogy reagalnatok?

Figyelt kérdés

Irhatnak barkik :) szulok, gyerekek, heterok, biszexualisak es homoszexualisak is mindenkinek a velememyere kivancsi vagyok szoval ti hogy reagalnatok ha a gyereketek/ha lenne gyereketek elmondana hogy biszex?

Kulturalt valaszokat kerlek!

2019. jan. 24. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Jómagam egy biszex hapsi vagyok. Anno még szinte gyerekként lettem apuka akinek igaz nem bi hanem meleg fia lett.

Sejtettem, sőt tudtam mikor bevallotta a fiam,hogy meleg de megnyugtattam afelől, hogy mellette állok és támogatom mint apa. Boldog fiatal srác ami nekem nagy öröm, és nem csak apa-fia kapcsolat van köztünk, hanem baráti is.

2019. jan. 25. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

20 éves leszek, és a mai napig nem mondtam el a családomnak, hogy biszex vagyok. Kiindulva abból, hogy vérbeli keresztény, szélsőségesen konzervatív családban nőttem fel, soha nem ők lesznek azok az emberek, akikkel le tudok ülni, és őszintén tudnék beszélni erről a témáról.

Volt, hogy azzal fenyegettek, hogy, ha megtudják rólam, hogy “b*zi” vagyok (mert ők minden meleget csak ezzel a jelzővel kategorizálnak), “kitagadnak” és takarodnom kell a házból.

Ez egy olyan dolog, ami nem rájuk tartozik. Elég ha a legközelebbi baráti társaságomban mindenki tud róla, és ez így teljesen rendben van.

2019. jan. 26. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Bi pasi vagyok. A felmenőim, nem tudtak arról, hogy két kapura játszom. A gyerekeim nem lettek biszexek, vagy melegek/leszbik. Ha valamelyik elém állt volna, hogy ő más, mint ami a társadalmi elvárás, probléma mentesen elfogadtam volna, és számíthatott volna a segítségemre, támogatásomra.
2019. jan. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!