Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyereketek bevallana hogy biszexualis hogy reagalnatok?
Irhatnak barkik :) szulok, gyerekek, heterok, biszexualisak es homoszexualisak is mindenkinek a velememyere kivancsi vagyok szoval ti hogy reagalnatok ha a gyereketek/ha lenne gyereketek elmondana hogy biszex?
Kulturalt valaszokat kerlek!
Jómagam egy biszex hapsi vagyok. Anno még szinte gyerekként lettem apuka akinek igaz nem bi hanem meleg fia lett.
Sejtettem, sőt tudtam mikor bevallotta a fiam,hogy meleg de megnyugtattam afelől, hogy mellette állok és támogatom mint apa. Boldog fiatal srác ami nekem nagy öröm, és nem csak apa-fia kapcsolat van köztünk, hanem baráti is.
20 éves leszek, és a mai napig nem mondtam el a családomnak, hogy biszex vagyok. Kiindulva abból, hogy vérbeli keresztény, szélsőségesen konzervatív családban nőttem fel, soha nem ők lesznek azok az emberek, akikkel le tudok ülni, és őszintén tudnék beszélni erről a témáról.
Volt, hogy azzal fenyegettek, hogy, ha megtudják rólam, hogy “b*zi” vagyok (mert ők minden meleget csak ezzel a jelzővel kategorizálnak), “kitagadnak” és takarodnom kell a házból.
Ez egy olyan dolog, ami nem rájuk tartozik. Elég ha a legközelebbi baráti társaságomban mindenki tud róla, és ez így teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!