Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a különbség a biszexuálisok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a biszexuálisok és a panszexuálisok között?

Figyelt kérdés

2019. jan. 22. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Óh, a transzfóbiának több árnyalata van, ettől is olyan csodálatosan veszedelmes,.. és nem leszel kevésbé transzfób attól, hogy "van egy barátnőd" :) Sőt. Megsúgom, még transzneműek között is vannak transzfób emberek. (Transzmeds, rémlik?)

Te, ciszneműként, ne próbáld megmagyarázni, hogy működik a transzfóbia ésmi ment fel alóla.

2019. jan. 23. 00:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd nagyon sajnálom ha bármivel megbántottalak, nem volt szándékos. De erre a iszonyat bunkó stílusra nem szolgáltam rá.
2019. jan. 23. 00:50
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Szeretném, ha a kérdező és az, aki majd olvassa ezt a kérdést, PONTOS választ kapna. Te leírtad a sajátod, én az enyémet... utána viszont megpróbáltad a sajátodat érvényesíteni, ami... konkrétan egy rossz verzió. A transzfóbiát pedig nem vagyok hajlandó tűrni.

Bocsánatot kérek a /hangsúlyért/.

2019. jan. 23. 00:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ő nem tart transzfóbnak. Ne haragudj de nekem továbbra is az ő véleménye a mérvadó.

Nyilvánvaló hogy cisznemű emberként nem tudok annyit a témáról mint te. Egyébként elmondhattad volna kicsit visszafogottabb stílusban is, és akkor biztos okosabb lettem volna. Szívesen tanultam volna amúgy, nem vagyok csőlátású hogy ne hallgassak meg fogadja el más véleményt. De mivel csak ilyen lekezelően, kioktatva tudsz beszélni inkább hagyjuk ezt a vitát.

Jó éjt!

2019. jan. 23. 00:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt megint azelőtt írtam mielőtt elolvatam amit legutóbb írtál. Légyszi ne reagálj rá tényleg nem akarok veszekedni.

Köszönöm a bocsánatot, elfogadva én is elnézést bármit is mondtam

2019. jan. 23. 01:00
 16/22 anonim ***** válasza:
16%

Nyilván, hiszen egy kedves barátod. Ettől függetlenül szeretném, ha megértenéd: attól, hogy védesz egy embert, nem fog minden. egyes. tudatos vagy tudat alatti transzfóbiád megszűnni. Mindenki transzfób. Mindenki, még a transz emberek is. Egy olyan társadalomban növünk fel, ami transzfóbiára tanít - naná, hogy mindenki magáévá teszi az ilyen gondolatokat. Ugyanez van a rassziszmussavl, anti-szemitizmussal, szexizmussal, stb. Nem te vagy sz'r, hanem a rendszerés LÁTOM, OLVASOM, hogy próbálsz tenni ellene azzal, hogy a szóban forgó barátnődet támogatod. De ennél több kell. Ez csak egy dolog - ez csak róla szól, nem mindenkiről.

Jó éjt!

2019. jan. 23. 01:03
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

Eredetileg a pánszexuális jelzőt azokra találták ki (asszem pont Freud volt, mert ugye ki más) akik mindenhez vonzódtak: nőkhöz, férfiakhoz, fákhoz, állatokhoz, gyerekekhez, hullákhoz, stb, de manapság a modern, progresszív szexisták/homofóbok akkor használják, ha képesek vonzódni a férfi ruhás nőkhöz meg a női ruhás férfiakhoz is.

Mert az uncsi biszexek nyilván képtelenek vonzónak találni a maszkulin nőket és a feminin férfiakat vagy azokat akik nem hívják nőknek vagy férfinak magukat, magukat.......

Ha azt vesszük, hogy ha a szexualitásról van szó, nem számít a gender meg a feminitás/maszkulinitás, hanem kizárólag a nemünk, akkor csak 4 (vagy 3 és fél - ahogy vesszük) féle szexualitás létezik:

- vonzódhatsz azonos neműekhez

- ellenkező neműekhez

- vonzódhatsz mindkét nemhez

- nem vonzódsz senkihez

Ezeken belül pedig csak személyes preferenciákról beszélhetünk, NEM szexuális orientációról.

Attól, hogy valaki kizárólag rúzsos/tűsarkús nőkkel és izompólós/focinéző férfiakkal hajlandó összejönni még ugyanolyan biszexuális, mint az, aki összejön rúzsos férfiakkal meg rövidhajú nőkkel is összejönne.

Ha minden egyes preferenciára külön orientációként néznénk, nem lenne egy hetero sem a világon...

2019. jan. 23. 01:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
2019. jan. 23. 03:30
 19/22 anonim válasza:
82%
Tanulom magam?:D
2019. jan. 23. 13:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és bocsi hogy veszekedést robbantottam ki :I
2019. jan. 23. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!