Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pasik! Kiakadnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Kiakadnátok ha a barátnőtök beközölné, hogy biszex?

Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2019. jan. 22. 22:28
 22/42 anonim ***** válasza:
2%

Elmondom kedves 20-as!

Csupán az itt megszokott részrehajlást és diszkriminációr próbálom ellensúlyozni.

Mert amíg egy bi nőre mindenki veri otthon addig egy bi fiút csak elitélnek és ratyizzák mint ahogyan gondolom a linkelt kérdésemben a két gyökér teszi.

Érthető voltam?

Ugye nem baj kérdező hogy nem nyaltalak körbe mint a többi talpnyaló?!

2019. jan. 23. 07:30
 23/42 anonim ***** válasza:
96%

Értem én de továbbra is az a véleményem hogy nem ez a megoldás. Nem érted hogy most ugyanazt csinálod mint akiket osztassz. :D Képzeld lányként is tapasztaltam elítélést, nem egy leszbikus lánytól kaptam meg hogy undorító vagyok hogy a pasaikhoz is vonzódok és képzeld hetero fiúktól úgyszintén. És nem a biszex fiúkon álltam bosszút hogy akkor ti is milyen undorítóak vagytok. Egyrészt nem ők mondtak rólam ilyen véleményt, másrészt tudom milyen rosszul esik és sosem süllyednék le ilyen emberek szintjére, és bántanák meg pontosan ugyanazzal valakit mint engem is mások.

Nem nem baj hogy nem nyaltál körbe nem is várom el sőt az olyanokat akik azt hiszik azért vagyok biszex hogy nekik leszbishowt tartsak, vagy hármasozzak azokat általában elküldöm melegebb éghajlatra, és akik rádaásként ugyanezt elítélik fiúk esetében azokat mélyen megvetem.. De ezt nekik mondom el nem másokon vezetem le. Gratulálhatsz magadnak, ugyanoda süllyedtél ahol azok vannak akik ellen felszólalsz!

2019. jan. 23. 07:52
 24/42 anonim ***** válasza:
2%

De ez engem nem érdekel amiről csacsogsz!!

Osszad azokat akik a fiúkat sértegetik ne velem foglalkozz!

Oda nem pampogsz hogy ejnye bejnye de szemetek vagytok...

Úgy hogy előbb ott litániázzál aztán gyere vissza hozzám!

Helló..

2019. jan. 23. 10:30
 25/42 anonim ***** válasza:
93%

Ezt most nagyon benézted mert ha találkozok bármilyen elítéléssel akármelyik nemet illetően ugyanígy elmondom a véleményemet. Személyesen is.

És az ilyen kétszínűsködést amit te művelsz ugyanúgy nem fogom szó nélkül hagyni. És neked semmi jogod itt igazságot szolgáltatni amikor te ugyanúgy az egyik nemet szidod a másikat nem. Attól hogy te a lányokkal teszed ugyanezt nem kapsz felmentést, ugyanolyan undorító kettős mérce mint akik a fiúkkal csinálják.

2019. jan. 23. 11:57
 26/42 anonim ***** válasza:
95%
Örülnék neki :)
2019. jan. 23. 12:50
 27/42 anonim ***** válasza:
20%

25!

Ííígeeen! Beszólsz neki?

Akkor megkérdezhetem hogy a 18. Kommentemben linkelt kérdésnél a 6-os, 7-es versenyzőt még miért hagytad rendezetlenül??

Ja! Most épp velem vagy elfoglalva...

2019. jan. 23. 13:04
 28/42 anonim ***** válasza:
84%

Ééés! Már azthiszen leírtam miért teszem ezt a lányokkal csak hát téged sem az eszedért szeretnek....

Szóval ha észrevetted volna a fiúkat szídják mondhatni kivétel nélkül!

Akkor már had férjen bele az én szerény vélemény nyílvánításom a lányokhoz!

Kétszínű vagyok? A százas is az mégis sokan szeretik....

2019. jan. 23. 13:08
 29/42 anonim ***** válasza:
71%
#28 pontozzatok le de enis egyetertek a 28-assal. Mig a biszex pasikat kivegeznek aki ezt irja kapja dogjvel a felpontozast es senki nem all ki melletuk addig a biszex csajokat vegletekig felpontozzak es senki nem ir negativ kommentet szinte. Ketszinu ez az egesz bagazs
2019. jan. 23. 13:32
 30/42 anonim ***** válasza:
71%
Nem erdekel mit kapok ezert de szinte nincs senki aki a biszex pasik vedelmere irna barmit is még a nők is felakasztanak a homokos pasikat kozben ők biszexek vagy leszbik. Alszent dologaz egesz
2019. jan. 23. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!