Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő ként mennyire lenne gáz elmenni egy örömlányhoz?
Biszexuális vagyok és már elég rég voltam lánnyal viszont a szexuális hovatartozásom szeretném teljes mértékbe eltitkolni tehát ezért sem ismerkedek személyesen interneten meg kép nélkül egy lánynak elég nehézkes a dolga illetve általában kamu profilról jelentkezenk....
Viszont már hiányzik ez a dolog és ez volt az utolsó ötletem ami megoldás lehet csak kérdés h mennyire kellemetlen ez :S
25/N
Párom lennél nem kellene titkolózni, ketten mennénk :)
Egyik héten csajhoz, másik héten pasihoz :D
30f/bi
Amúgy igen. Vannak leszbikus, biszex barátnőim, olyan szép lányokkal kavarnak állandóan hogy el se hinném ha nem látnám. :D Állítom hogy a fiú ismerőseim nem szednek fel olyan könnyet nőket, mint ők.:D Elmész pestre bulizni, ha leszbikus buli semmit sem kell csinálnod, odamennek hozzád, de az se feltétlen muszáj hogy az legyen.
Persze a te döntésed de szerintem sokkal jobb megoldás is van a prostizásnál.
Vagy régen hogy jött össze bármi is lánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!