Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mi érdekel egy másik fiún? (Bővebben lent)
Én biszex lány vagyok, és a lányok ugyanúgy tetszenek mint a fiúk. Megnézem őket, és sokszor rácsodálkozok hogy ez meg ez a lány milyen gyönyörű.
Ez nálatok is így van, megnéztek egy fiút hogy milyen helyes a mosolya, szépek a szemei stb vagy az ilyen dolgok egyáltalán nem érdekelnek titeket csak kizárólag az az egy dolog izgat titeket egy másik fiún?
Nehéz lenne megfogalmazni de mondjuk úgy hogy az összkép.
Igazából ha kell valaki akkor egészben kell, szoval nem az hogy csak a segge vagy csak a farka...
De azt hogy mi dönti el hogy az egyik ember vonz, a másik nem, azt nem tudom pontosan megmondani.
Pl alapból a vékony alkat jön be, de volt már olyan hogy valakivel beszéltünk neten, küldött egy arcképet, először semmi extra, aztán pár óra múlva azon kaptam magam hogy ez az ember mindenáron kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!